Visszér ellen a csalán erejével

Az alsóvégtagokban tapasztalt erős fájdalom, rossz közérzet, folyamatos fáradtság. Igen, e kellemetlen tünetek a visszér sajátjai. A szemmel látható jelei félreismerhetetlenek: nagy, göcsörtös lila vénaduzzanatok a combon és a térdhajlatokban. Cseppet sem esztétikus, ám annál fájdalmasabb.

Szerencsére a visszér ellen több természetes megoldás is létezik, amit ajánlatos kipróbálni, hiszen a tapasztalat azt mutatja, a probléma az idő múlásával csak még komolyabbá válik – és semmi esetre sem múlik el magától. A természet ereje, mint sok más esetben, szerencsére a visszér elleni harcban is a rendelkezésünkre áll. Fontos tudni, hogy a komoly visszérprobléma megoldása orvosi közbenjárást igényel. Ez az út nemcsak hosszadalmas, de fájdalmas is. Ennek tükrében már belátható, hogy a kezdeti tünetek felismerése és az azonnali cselekvés miért bír fokozott relevanciával.

A Varga Lábápoló Spray természetes gyógynövényi kivonatokból áll, és hatékonyan frissíti fel a megfáradt lábakat, illetve segít a visszér kezdeti tüneteinek a visszaszorításában. A visszér elleni spray roppant felhasználóbarát, az alkalmazása ugyanis pofonegyszerű, és nem igényel többet néhány másodpercnél az időnkből. A fő hatóanyaga a csalán, amit a népi gyógyászat is elismerten jó visszér elleni növénynek tart.

Hajhullás változókorban – nem kell elfogadni a megváltoztathatatlannak hitt szituációt! 

Míg a visszér kialakulása nem függ az életkorunktól, addig számos olyan egészségügyi probléma van, ami valóban csak egy bizonyos kor után jelentkezik. A hajhullás változókorban tipikus példa erre. A hölgyek általában két élethelyzetben panaszkodnak rendszertelen, erős hajhullásról: a terhességet követően és a változókor időszakában.

 Mindkét életszakaszt a hormonális változások jellemzik, ám ez sajnos nem jelenti azt, hogy kizárólag ezekben a helyzetekben tapasztalhatunk riasztó hajveszteséget. A kutatók ugyanis bebizonyították, a súlyos lelki problémák is kiválthatnak hasonló kellemetlen tüneteket. Abban az esetben, ha a hajhagymák nem kapják meg a szükséges tápanyagokat, az idő múlásával elégtelenné válik a működésük, a hajszálak így elvékonyodnak, majd hamarosan búcsút is mondanak az egykori „lakóhelyüknek”.

Amennyiben viszont a hajhagymák tápanyag-ellátása elégséges, ez nem történik meg. A hajhullás változókorban tehát orvosolható, ha gyógynövényi kivonatokat, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó készítményekkel energetizáljuk a hajhagymákat és a fejbőrt. Bízzuk rá magunkat a Varga Herbal készítményekre – ez esetben a siker előre borítékolható!

 

MEGOSZTÁS