Többszáz tőnyi fű Szentmártonkátán

209 tő kannabisz növendéket, 130 tő learatott kannabiszt és 3 tő egyméteres marihuánát foglaltak le pénteken egy szentmártonkátai lakás pincéjében, a rendőrség két férfit őrizetbe vett.
A Nagykátai Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást M. Attila szentmártonkátai és P. Gábor András budapesti lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján M. Attila az elfogása napjáig jelentős mennyiségű marihuánát termesztett, amelyből P. Gábor Andrással együtt rendszeresen fogyasztott is. A két férfi M. Attila lakásának pincéjében marihuánatermesztésre alkalmas helyiséget alakított ki szellőztető-, fűtő-, és világító berendezésekkel.

Az előzetes igazságügyi szakértői vélemény szerint a lefoglalt növények a hatóanyag tartalmuk alapján kábítószernek minősülnek. Az ügyben a további eljárást igazságügyi szakértők bevonásával a Nagykátai Rendőrkapitányság folytatja le, valamint előterjesztést tettek a két gyanúsított előzetes letartóztatásának indítványozásra.

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here