Több helyen is osztanak a napokban ételt a rászorulóknak Nagykátán

Pár napra vagyunk a karácsonytól, ilyenkor az adományozó, jótékonykodó kedv megnövekszik, legyen szó akár civil szervezetekről, cégekről vagy az utca emberéről. Jótékonysági gyűjtések, adományok, összefogások, közösségi főzések, a nagylelkű önkéntes akciók sora végtelen.

Nagykátán három napon keresztül kaphat egy tál finom meleg ételt mindenki, akinek egyébként gondot okoz ezt előteremteni. Három közösség is vállalta azt a nemes feladatot, hogy néhány száz adag friss ebéd árát összedobják, hogy segíthessenek a nehéz helyzetben lévőknek.

Vasárnap, december 22-én a Betyár Tanya Kajálda délután 2 órától vár egy tál forró levesre mindenkit az éttermük teraszán.

Hétfőn, december 23-án az Ébredj Káta Egyesület szintén délután 2 órától várja a vendégeket egy tál meleg ételre a Vadász utcai körudvarban, ahol az arra rászorulók gyermek- és felnőtt ruhák között is válogathatnak.

Kedden, december 24-én a Montagu Szendvicsező 10 és 13 óra között a Szabadság tér 7-es szám alatti címükön kedveskedik mindenkinek egy tál gulyáslevessel. Szükség esetén házhoz szállítást is vállalnak.

Ha jól esne egy tál meleg étel, látogassatok el a helyszínek egyikére. Ha van a környezetetekben valaki, akinek sokat számítana, jelezzétek neki. Mindenkit szeretettel várnak!

MEGOSZTÁS