Tarnavölgyi László kapta az idei Pest Megyei Média Díjat

Pest Megye Közgyűlése 1999 óta december 4. napját Megyenapként tartja nyilván, annak emlékére, hogy Pest-Pilis-Solt vármegyét 361 évvel ezelőtt, 1659. december 4-én alapították.

A Megyenap a Pest megyei közösségek ünnepét jelenti, a megye 187 települését fogja át. A Pest Megyei Közgyűlés ezen a napon számos díjat kioszt a közösségben aktívan tevékenykedőknek. Többet között díjazzák az év polgárőrét, az év tűzoltóját és az év kisvállalkozóját is.

Idén rendhagyó módon személyesen nem kerültek kiosztásra a díjak, de online minden díjazott értesült az elért eredményről.

A Pest Megyei Médiadíjat ebben az évben Tarnavölgyi László, a Nagykátai Művlődési Központ munkatársa, a közélet aktív szereplője vehette át.

Tarnavölgyi László népművelői és művelődésszervezői munkája mellett 2008-ban indította el a Tápiókultúra híroldalt, ahol a térség 21 településéről szóló hírek, programok, eredmények olvashatól. A portálnak már Facebook-oldala is van.

Tarnavölgyi László mindezt a munkát egymaga végzi, önzetlenül, térítésmentesen, a köz javát szolgálva. Munkáját valamennyi településen ismerik, az általa üzemeltetett oldal pedig mára már nemzetközi népszerűségnek és nagy nézettségnek örvend. Munkássága egyedülálló, a médiában betöltött szerepvállalása pótolhatatlan Nagykáta, valamint a Tápió mente településeinek tekintetében.

Kép és forrás: pestmegye.hu

MEGOSZTÁS