Négy férfi bántalmazott Nagykátán egy testvérpárt

A Nagykátai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást folytat felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt R. László és társai ellen.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 33 éves sértett és 20 éves öccse egy nagykátai parkban tartózkodott 2013. augusztus 7-én, amikor nem sokkal éjfél után négy férfi előzetes szóváltást követően mindkét sértettet bántalmazni kezdte. Egyiküket egy vascsővel többször megütötték. A két sértettnek a bántalmazás következtében orvosi ellátást igénylő sérülése keletkezett.

A nagykátai rendőrök a beszerzett adatok alapján beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható R. László 31 éves tápiószelei, R. Rómeó 30 éves, R. László 31 éves, valamint R. Róbert 43 éves nagykátai lakosokat. A nyomozók mind a négy férfit gyanúsítottként hallgatták ki.

R. Róbert ellen szabadlábon hagyása, R. Rómeó és két társa ellen őrizetbe vételük mellett a Nagykátai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le a további eljárást.

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here