Mennyezeti lámpák- a Lumenet webáruházban böngésztünk

A Lumenet webáruházban 3500 db mennyezeti lámpa közül lehet válogatni. A mennyezeti lámpakollekció különböző formában, stílusban és trendekben kaphatók, így bárki megtalálhatja a kedvére valót, akár hagyományos, akár klasszikus vagy modern mennyezeti lámpát szeretne a lakásába. A kínálatban a hagyományosabb vonal mellett, a funkcionális termékek is megtalálhatók, de egyes mennyezeti lámpák még hangulatvilágítást is biztosítanak.

Amennyiben valakinél az energiatakarékosság a fő szempont, úgy kedvére válogathat a LED lámpák és LED spot lámpák közül. A mennyezeti lámpák kínálatában vannak már mozgásérzékelős, távszabályozós és okos mennyezeti lámpák is. Amennyiben dekorációs céllal szeretnénk mennyezeti lámpát vásárolni, úgy erre a mennyezeti színváltós lámpák, illetve a mennyezeti süllyesztett dekorvilágítások a legalkalmasabbak.

Szögletes és kerek mennyezeti lámpák

A modern lakások tulajdonosai gyakran keresnek szögletes mennyezeti lámpát a lakásukba. A Lumeneten többféle márka és mennyezeti lámpa közül is válogathatnak a vásárlók: Osram, Philips, Redo, Eglo, Smarter, SLV, Müller, Licht, Trio, Herstal, Brumberg.

Amennyiben meghittséget szeretnénk az otthonunkba csempészni, úgy a kerek lámpák az ideális választás. A Lumeneten több száz féle lámpák, azaz Osram, Philips, Redo, Eglo, Smarter, SLV, Müller Licht, Trio, Herstal és Brumberg termék közül lehet szemezgetni.

Mennyezeti spot lámpák

A Lumenet kínálata egy, kettő, három vagy többkaros mennyezeti lámpákból is széles. A Lumeneten összesen 1300 db spot lámpakínálat található. A lámpák sorát színesíti a LED spot lámpa, a beépíthető spot lámpa, és a LED spot mennyezeti lámpa.

Mennyezeti LED lámpa

A mennyezeti LED lámpák is mindazzal az előnnyel rendelkeznek, mint minden más LED lámpa, azaz nem csak energiatakarékosak, de költséghatékonyak is és még környezetkímélők is. A Lumeneten 600 fajta Osram, Philips, Redo, Eglo, Smarter, SLV, Müller Licht, Trio és Herstal mennyezeti LED lámpa közül válogathatunk.

Fürdőszoba mennyezeti lámpa

Ma már a fürdőszobánk is nagyon trendi lehet, főleg, ha ebbe a helyiségbe is LED lámpát vásárolunk, de egy egyszerű zuhanykabint is új köntösbe öltöztethetünk egy süllyesztett spot lámpával. A fürdőszobának teljesen más arculatot ad, ha egy tükörmegvilágító LED-et szerelünk a tükörhöz, de más mennyezeti és fali LED-ek is egyedi stílust és kellemes hangulatot adnak a lakás ezen helyiségének.

Távirányítós mennyezeti lámpa

Ma már a mennyezeti lámpákat is lehetséges távvezérléssel irányítani. A LED technológia lehetővé teszi a színhőmérséklet változtatást, az energiatakarékos fényerő-szabályozást, illetve az RGB színváltást. Ezen technológiák segítségével olyan színbe bugyolálhatják a lakásunkat, amilyenbe csak szeretnénk.

Mozgásérzékelős mennyezeti lámpa

A mozgásérzékelős lámpák csak akkor bocsájtanak ki fényt, amikor az adott helyiségben tartózkodunk. Mint ahogyan a neve is mutatja, a mozgásunk észlelésekor lesz világosság az adott helyiségben, illetve a távozásunkat követően ismét sötétségbe borul a lakás adott pontja. A lámpatestbe fény és mozgásérzékelők vannak szerelve, így könnyedén beállítható, hogy a lámpatest milyen külső fényerősség esetén, mennyi ideig működjön.

Mennyezeti többkaros klasszikus lámpa

A mennyezeti többkaros lámpák átmenetet képeznek a csillár és a hagyományos mennyezeti lámpák között. Ezek a lámpák leginkább az alacsony belmagasságú otthonok kiegészítő elemei lehetnek.

Gyerekszoba mennyezeti lámpa

A gyerekszobákba is szebbnél-szebb lámpák kínálják magunkat a Lumenet webáruházban. Ezek a lámpák a gyerekek kedvencei is lehetnek, hiszen vannak virágos, focis, mesefigurás és egészen egyedi kialakítású lámpák, amelyek nem csak a formájukkal, hanem a színvilágukkal is fokozzák a hangulatot.

Mennyezeti kristály lámpa

A Lumeneten a klasszikus és modern stílusban kialakított mennyezeti kristálylámpák is megtalálhatók. A kínálatban LED és RGB LED modulos, illetve az aláhulló díszítésű, fix burás, tükrös és üveglapos kristály lámpák is szerepelnek.

MEGOSZTÁS