Kezdődhet a piknik! – pikniktakaró, hűtőtáska, petangue, kubb, zsonglőrlabda

Mi lehet jobb egy kellemes, meleg, lassú hétvégénél a családdal, barátokkal? Talán csak egyetlen dolog: a kerti sütögetéssel és vidám játékokkal megtűzdelt órák – amelyek között természetesen a pihenés is kényelmesen elfér! A Tchibo webáruház heti ajánlatában mindent megtalálunk a fentiekhez: játékokat, grillezéshez való eszközöket és a szabadban való lustálkodáshoz szükséges, kényelmes kiegészítőket egyaránt!

A lustálkodáshoz, a játékok közötti pihenéshez, és piknikezéshez is tökéletes választás a két méretben kapható (130×150 cm és 180×180 cm) szögletes pikniktakaró, és a nagyméretű, 180 cm átmérőjű XL-es kerek pikniktakaró, is amelyek víz- és szennyeződéstaszító alsó oldallal készültek annak érdekében, hogy a nyirkos, nedves földön is nyugodtan letelepedhessünk rájuk. A körbefutó paszpóllal szegélyezett, és hordozópánttal is ellátott takarók felső oldala a kerek, sötétkék darabnál strapabíró poliészterszövetből, a szögletes, világos türkizes árnyalatú takaróknál pedig puha poláranyagból készült.

A melegebbb napokon kihívás lehet a szabadban az ételek és italok megfelelő hűtése is – de nem akkor, ha a Tchibonál vásároltunk be a programokhoz! A felfújható hűtőtáska nagy teljesítményű és kompakt módon tárolható, és hűtőakku nélkül is mintegy 9 órán át frissen tartja az élelmiszereket. A csupán 1 kg súlyú táska 26 l-es űrtartalma rengeteg helyet biztosít, amelynek rendszerezésében a belső zseb segít, külső zsebe pedig plusz tárolóhelyet ad a hasznos kiegészítőknek, mint például az evőeszközök, és a szalvéták. Emellett a hordozása is egyszerű, hiszen állítható hosszúságú vállpánttal is rendelkezik!

Kisebb távolság, kevesebb résztvevő, és így kevesebb frissen tartandó élelmiszer esetén a kisebb, mini hűtőtáska lehet a megoldás – ami akár bevásárláshoz is használható, ha szeretnénk, ha hazáig nem melegedne fel a hűtőbe, fagyasztóba szánt élelmiszer, vagy ital. Az optimális hűtést biztosító, hőszigetelő fóliával készült táskában 6 db 0,5 l-es palack fér el kényelmesen, miközben állítható hosszúságú, párnázott vállpántjával kényelmes a hordozása, rávarrt, cipzáras rekeszében pedig további tárolóhelyet is találunk. Strapabíró, letörölhető anyaga és megerősített alja különösen praktikussá teszik a kompakt kis táskát!

Ha nem szeretnénk folyton ki-be szaladgálni a hűtőhöz, vagy a hűtőtáskát nyitogatni a hideg üdítőért, akkor jól jöhet egy hűtőköpeny palackhoz, ami alkalmas a kereskedelmi forgalomban kapható üvegekhez, így mindig kéznél lehet a kellemesen hideg ital! Mérete tépőzárral igazítható a különböző palackokhoz, ahogy kivehető zselés betétje is felveszi majd a szükséges formát, hiszen hűtött állapotban is megőrzi rugalmasságát, hűtéséhez pedig rövid idő is elég a mélyhűtőben. Levehető, víztaszító poliészter anyagú huzatából kivéve a betét akár hűtőtáskában is használható hűtőelemként.

A szabadban való étkezés előtt vagy után vidám programot kínál néhány kellemes játék, mint például a petanque, amely az egész család számára ideális! A fűben, kavicson és homokon is használható játékhoz 6 fagolyó és 1 céllabda tartozik. A kubb játék figurái (1 király, 10 paraszt, 6 dobófa és 4 pályajelölő karó)  fenyőfából készültek, és inkább gyepen, vagy aszfalton használhatók.

Mindkét szett utazáshoz is ideális, kiváló minőségű hordozótáskában található meg – a játékok részletes leírásával együtt, hogy még kellemesebben teljenek a kinti programok – akár kirándulás közben, akár otthon, a kertben!

Egyszemélyes, látványos játék a LED-es poi zsonglőrlabda pár, ami az ügyes mozdulatok révén különböző fényhatásokat hoz létre, három különböző üzemmódban: színváltás, villogás, vagy egy színnel világítás. A kéztartó pántoknak köszönhetően kényelmes és biztos fogást találunk, a forgócsuklók pedig megakadályozzák a zsinórok tekeredését. A puha anyagból készült poik használatához így már csak egy kis gyakorlásra van szükség, ha pedig ez megvan, akkor nappal és sötétben is elkápráztathatjuk vele a közönségünket!

Még több piknikfelszerelés az állandó kínálatban, ide kattintva érhető el.

 

MEGOSZTÁS