Kábítószer-kereskedőket helyeztek előzetesbe Nagykátán

Két nagykátai férfit helyezett a rendőrség előzetes letartóztatásba, akik megalapozottan gyanúsíthatók kábítószer-kereskedelem bűntettével.

A rendőrök további hét ember ellen intézkedtek, akik a két gyanúsított elfogását megelőző egy órában jártak a nagykátai családi házban és ott kábítószert vásároltak. Többen közülük még nem töltötték be a 18. életévüket.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 43 éves O. Zoltán az elmúlt egy évben napi rendszerességgel értékesített kábítószert több személynek, köztük 18 évesnél fiatalabbaknak is. A férfi az értékesítésbe bevonta élettársának 30 éves fiát, K. Endrét is, aki részesült a haszonból. A két férfinél tartott házkutatás során a nyomozók különféle kábítószergyanús anyagokat találtak és foglaltak le. A kábítószer-kereskedelem bűntettével megalapozottan gyanúsítható O. Zoltán és K. Endre előzetes letartóztatását hétfőn rendelte el a bíróság, ellenük a további eljárást fogva tartásuk mellett szakértők bevonásával a Nagykátai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here