Bunyó és késszúrkálás egy nagykátai klubban

A Nagykátai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt F. András 22 éves farmosi, valamint Cs. Dániel 20 éves és Cs. Imre 33 éves nagykátai lakosok ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a három férfi egy nagykátai szórakozóhelyen tartózkodott, amikor 2013. július 21-én a hajnali órákban F. András – minden előzmény nélkül – tapétavágó késsel egy 37 éves helyi férfi szemhéját megszúrta. Ezt követően Cs. Dániel és Cs. Imre a földre lökte a sértettet, majd többször megütötték és megrúgták. A verekedésnek a szórakozóhely tulajdonosa vetett véget, akinek alkarját F. András a tapétavágó késsel megvágta.

e1a5260e14d121b13781ae5a05e2a9ed_XL

Ezt megelőzően F. András a szórakozóhely előtt beszélgető 25 éves nagykátai férfi nyakához szorította a tapétavágó kést, majd több alkalommal megütötte, megrúgta és megkísérelte megszúrni a sértettet. A védekezés közben a férfi alkarján keletkezett sérülés.

F. Andrást és társait a nagykátai rendőrök a bűncselekmény elkövetése után rövid időn belül elfogták, és a Nagykátai Rendőrkapitányságra előállították. Mindhárom férfit gyanúsítottként hallgatták ki, F. Andrást a rendőrök őrizetbe vették.

Ellenük a további eljárást a Nagykátai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here