Bombát keresnek a nagykátai vonatokon

Telefonos bombafenyegetés érkezett hétfő reggel a Keleti pályaudvari rendőrőrsre, emiatt a budapesti pályaudvarról induló, valamint a nagykátai vasútállomásra érkező és Budapestre tartó vonatokat megállítják, és a tűzszerészek valamennyit átvizsgálják – közölte a Mávinform sajtóügyeletese.

A vizsgálatok miatt a Budapest–Újszász–Szolnok-vasútvonalon 40-60 perces késésre kell számítani. Korábban 15-20 perces késésről számolt be a Mávinform. A hatósági vizsgálatok a déli órákig tartanak a Mávinform szerint, de a rendőrség lapunkkal azt közölte, hogy nincs olyan információjuk, hogy dél után már okafogyottá válik az ellenőrzés.

A rendőrségre érkezett telefonhívásban valaki azzal fenyegetőzött, hogy bomba fog robbanni a Budapest–Nagykáta-vasútvonalon, de azt nem közölték, hogy melyik járatra vonatkozik a fenyegetés. A rendőrség azonnal megkezdte a szükséges intézkedéseket, a vonatok, állomások és megállóhelyek ellenőrzését – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata.

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here