A 33 kívánság jótékonysági akció keretében egy tápiószelei kisfiú álma teljesült

A budapesti Természettudományi Múzeumban ismerkedett meg a dinoszauroszok titokzatos világával egy 8 éves tápiószelei kisfiú a 33 kívánság elnevezésű jótékonysági akció keretében. Az országos program során beteg vagy hátrányos helyzetű gyerekek álma teljesül a Nők Lapja Café olvasóinak köszönhetően. A kis Vili legnagyobb kívánsága az volt, hogy eljusson egy dinókiállításra, az álom pedig nemrég valósággá vált.

Babrányi Vilmos az egyik legnagyobb dinoszaurusz-szakértő az országban. Még csak nyolcéves, de mindent tud az őslényekről. Sőt, hibátlanul le is rajzolja őket! A kisfiú hetedmagával nevelőszülőnél él Tápiószelén, és sajnos nem ez az első hely, ahova költöznie kellett. Rövidke gyermekkora nem volt könnyű, de úgy tűnik, mostani otthonában végre nyugodt családi légkörre talált. „Temperamentumos, nagyon értelmes gyerek, őszinte szeretettel” – mondja róla nevelőmamája. Vilit nem mindenki tudja ilyen jól kezelni, hiszen meglehetősen eleven, de aki ért a nyelvén, azzal hamar összebarátkozik. Minden vágya az volt, hogy eljusson egy „dinókiállításra”.

A Nők Lapja Café 33 kívánság akciója azt tűzte ki célul, hogy jó élményekkel erősítse a Vilihez hasonló kisgyerekeket. Az oldal egyik olvasója, Korom Ildikó 7 éves kisfiával együtt jelentkezett a felhívásra: „Bálinttal nagy öröm lenne számunkra, ha teljesíthetnénk Vilmos kívánságát. Bálint is rajong a dinókért, és már alig várja, hogy találkozzanak, és megbeszéljenek minden fontos kérdést! A Természettudományi Múzeumba látogatnánk el, megnéznénk a dinókertet és a róluk szóló kiállítást is. Már azt is eltervezte, hogy közös kalandunk emlékére Vilmosnak ajándékozná pár dinóját.

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here