Visszavágtunk a Tápiógyörgyének az őszi fiaskóért

A Pest megyei II. osztály, Keleti csoport 22. fordulójában a Tápiógyörgye együttese látogatott a Sport utcába. Az őszi 2–0-s vereség után hazai pályán 5–0-val vágtunk vissza.

Napsütéses, igazi tavaszi délután fogadta a csapatokat, no meg a több, mint 300 fős nézősereget a nagykátai sporttelepen.

Jól kezdtük a mérkőzést. Magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést. Több tetszetős támadást vezettünk, aminek az eredményeképpen a 22. percben egy szabadrúgás után Majzik fejesével meg is szereztük a vezetést. A gól még inkább megnyugtatta játékosainkat, bár az újabb találat még váratott magára. A félidőre 1–0-s vezetésünk tudatában vonulhattunk.

A második játékrészben még nagyobb sebességre kapcsoltunk. Alig kezdődött meg a játék, máris egy szögletrúgás után  berobbanó emberként újfent fejjel Majzik volt eredményes, duplázott ezzel 2–0. Aztán jött a ráadás. A 63. percben egy gyönyörű Szalkai-Komonyi összjáték befejezéseként utóbbi gólt ér el. 3–0. A hajrában újra Komonyi villant, megszerezte sajátja második, csapata negyedik találatát. 4–0. A 89. percben már mindenki az eredményjelzőt és a játékvezetőt figyelte mikor fújja le a találkozót, de ekkor még egy szenzációs hazai támadás befejezése után kb. 20 méterről Radovits lőtt bombát a bal felsőbe, ezzel beállítva az 5–0-s végeredményt.

Nagykáta SE – Tápiógyörgye KSK 5–0 (1–0) 

Nagykáta, 300 néző. Vezette: Hajdu P. (Deme R., Bátori Cs.)
NAGYKÁTA: Szili Zs. 0 – Czakó II N. 7, Lovasi B. 7, Majzik B. 9, Balogh I. 7 (Szekeres Cs. 0, 82. p.) – Szalkai P. 8, Radovits V. 8, Hajdú M. 7 (Czakó G. 0, 82. p.), Mohácsi G. 8 (Lakatos L. 0, 74. p.), Komonyi Gy. 8 – Rontó R. 8 (Czakó I N. 0, 67. p.). Edző: Tóth István.
TÁPIÓGYÖRGYE: Boros Z. – Boldizsár M., Csató Á., Varga Á., Szijártó V., Miskolczi M. – Eszes Gy., Baté A. (Nagy P., 70. p.), Kispál T. (Mohácsi M., 54. p.) – Czimer L. (Vágó P., 83. p.), Katona I. Edző:Viola Kálmán.
GÓL: Majzik B. (2), Komonyi Gy. (2), Radovits V.
SÁRGA LAP: Varga Á., Eszes Gy.
TÓTH ISTVÁN: – Nagyon jól teljesített csapatom. Úgy gondolom, hogy a játék minden elemében felülmúltuk ellenfelünket. Remélem, jó sorozatunkat nagyon sokáig tudjuk még folytatni. További sok sikert kívánok Viola Kálmán barátomnak és csapatának. 

A találkozóról készült képeket ide kattintva tekinthetik meg.

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here