Véget ért az átigazolási időszak

Augusztus 1-én, éjfélkor lezárult az amatőr labdarúgók átigazolási szezonja. Természetesen sportegyesületünk is élt az erősítés lehetőségével.

Ami a legfontosabb, az elmúlt évi bajnok és kupagyőztes alakulat gerince egyben maradt, amihez két játékos érkezett erősítés gyanánt.

Az Örkény mezét cserélte a Nagykátáéra a 26 esztendős Horváth Gábor. A fiatal védő megfordult a Ferencvárosi TC, a Budapest Honvéd, valamint a REAC színeiben is, immáron pedig Tóth István gárdáját erősíti.

A támadó szekcióban reményeink szerint gólokkal támogatja csapatunkat a Tápiószeléről érkező Héger Attila. A szintén 26 éves futballista az előző szezonban 23 találatig jutott csoportunkban, amivel a góllövőlista második helyén zárt.

Távozóink is vannak. Szekeres Csaba és Tari OlivérSzentmártonkátára, míg Balla Zoltán és Gulácsy ZoltánTápiószelére igazolt. A távozó játékosainknak köszönjük, amit ez idáig tettek a Nagykáta Sportegyesület sikereiért, míg az újonnan érkezőknek azt kívánjuk, éljenek át legalább annyi sikert klubunk színeiben, amihez szurkolóink is hozzászokhattak az elmúlt években.

Forrás: nagykatase.hu

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here