Vecsést fogadjuk a kupa-elődöntőn

Az MLSZ PMI Versenyirodája a Pest Megyei Társadalmi Elnökség mai, Vecsésen, az Airport Hotel Budapestben megtartott ülését megelőzően ünnepélyes keretek között elkészítette a 2013/2014. évi Pest Megyei Kupa elődöntőinek a párosítását.A megjelent klubok képviselőit Szlahó Csaba, az MLSZ PMI Társadalmi Elnöke, Vecsés polgármestere köszöntötte, míg a sorsolás technikai lebonyolítását Benkő Tamás, Pest megyei igazgató koordinálta és végezte el.

Az érintett klubok részéről a Nagykáta SE-t Hegedűs József elnök, Gallai Gergő alelnök, a Taksony SE-t Rácz Ernő, sportköri elnök, a Vác FC-t Orbán Levente klubigazgató, valamint Csank János vezetőedző, míg a kvázi házigazda Vecsési FC-t Czibolya Zoltán elnök mellett Keresztes József technikai vezető képviselte. A jelenlétükben megtartott sorsoláson az alábbi párosítások szerint küzdenek majd a csapatok a várhatóan június 8-án, később kijelölésre kerülő helyszínen megtartandó döntőbe jutásért.

1. elődöntő
Taksony SE – Vác FC

2. elődöntő
Nagykáta SE – Vecsési FC

Az elődöntő mérkőzések hivatalos játéknapja: május 21., szerda, 17:30.

A PMK-elődöntők továbbjutási rendje:

– Az egyenes kieséses szakaszban egy mérkőzésen dől el a továbbjutás.
Továbbjut a következő játéknapra:
– a rendes játékidőben győztes csapat;
– döntetlen esetén, ha különböző bajnoki osztályban szerepelnek a csapatok, akkor az alacsonyabb osztályú csapat;

Mint ismeretes, a legjobb négy közé jutott együttesek automatikusan tagjai lesznek a Magyar Kupa 2014/2015. évi országos főtáblájának. A Pest Megyei Kupa több évtizedes történetében az idei, a 2013/2014-es volt az első olyan sorozat, amelyen kizárólag a megyei bajnokságokban szereplő együttesek indultak el, az NB III-as klubok így csak a 2014/2015-ös kiírás országos főtábláján kezdik majd meg szereplésüket. Ezen módosítást az MLSZ Versenybizottsága a megyei igazgatók javaslatára iktatta be a kiírás elkészítésekor.

forrás: www.pmlsz.hu

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here