Vasárnap visszavághatunk a Gyömrőnek

Sportegyesületünk nagyon készül a Gödöllő elleni kupa-mérkőzésre, de május 6-áig még két fontos mérkőzés vár ránk. Első körben a Gyömrő együttesén kellene revánsot vennünk az őszi fiaskóért.

Az elmúlt fordulóban alaposan megizzadtunk Zsámbokon, de csak behúztuk a létfontosságú három pontot. Idegenben ember- és két gólos hátrányból tudtunk fordítani.

A Gyömrő ősszel meglepően magabiztosan, 3 góllal vert bennünket. Akkor akár nagyobb is lehetett volna ez a különbség. Ezúttal sem lesz könnyű dolgunk, annak ellenére, hogy az elmúlt hétvégén a Péteri ellen (1–1) kiállított Rudolf Krisztián és Vigh István biztosan nem léphet pályára a Sport utcában. Hiányzóban azonban nekünk sem lesz hiányunk. Eltiltását tölti a kiállított Komonyi György és Mózes Dániel, valamint az ötödik sárgáját begyűjtő Radovits Viktor is. Továbbra is kérdéses Hajdú Máté, Czakó Gergely és Balla Zoltán játéka is.

A Gyömrő jelenleg a 4. helyen áll a tabellán, tíz pontra lemaradva mögöttünk. Leendő vendégeink az elmúlt három hétben két döntetlent és egy győzelmet számlálnak. Molnár Tamásék kimondva, kimondatlanul is a győzelem reményében lépnek pályára Nagykátán. Ezt azonban nem fogjuk könnyen adni!

Nagykáta SE – UFC Gyömrő
Nagykáta, 2015. április 26., vasárnap, 16:30
Játékvezető: Péli Á. (Gyikó T., Péli B.)

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here