Vasárnap bajnoki rajt az NB II-ben is

Két legidősebb utánpótláscsapatunk (U21 és U17) számára is véget ért a hosszú téli pihenő,és vasárnap folytatódnak az NB II Közép-keleti csoport küzdelmei.

Ahogy ősszel már megszoktuk, csapataink ezúttal is párban versenyeznek. A 16. fordulóban a tavasz első bajnokiján a Csepel gárdáit látjuk vendégül

Vasárnap 10 órakor előbb tizenhét éveseink lépnek pályára. Jelenleg a hetedik pozícióban lévő csapatunk augusztusban magabiztosan nyert Csepelen, mégpedig 6-2-re. Ellenfelünk a 13. helyen telelt, tehát az esélyesek mi vagyunk, de vendégeink biztosan nem azért jönnek, hogy könnyen adják meg magukat.

Pontban délben jön az U21-es csapatok találkozója. Két azonos tudású gárda találkozik egymással, legalábbis a tabellán elfoglalt helyezések alapján. Ellenfelünk a hatodik, míg Kiss Krisztián legényei az ötödik helyről várják a tavaszt. Mind a két együttes azonos pontszámmal, sőt mi több azonos gólkülönbséggel készülhetnek a bajnoki rajtra. Ősszel az egymás elleni derbin a Csepel nyert 2-1-re. Reméljük most visszavágunk.

Vasárnap délelőtt 10 órától várunk mindenkit a Sport utcába.

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here