Vádemelési javaslat a biciklitolvajok ellen

A Nagykátai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya eljárást folytatott K. Norbert 22 éves nagykátai és M. Dávid 19 éves szentmártonkátai lakos ellen lopás vétség és lopás bűntett, valamint N. Ferenc 44 éves budapesti lakos ellen orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A nyomozás során beszerzett adatok szerint K. Norbert 2013. november 18. és 2013. december 7. közötti időben a lakat levágását követően összesen 11 kerékpárt tulajdonított el Nagykáta és Szentmártonkáta területéről. A 22 éves férfi társaként 4 esetben M. Dávid is részt vett a bűncselekmények elkövetésében. A két gyanúsított az eltulajdonított kerékpárokat N. Ferencnek adta el. K. Norbertet és M. Dávidot a nagykátai nyomozók lopás vétség és lopás bűntett, míg a 44 éves férfit orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

A három férfi ellen folytatott büntetőeljárást a nyomozóhatóság a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

MEGOSZTÁS

1 hozzászólás

  1. És a mi szőlősi állomásról ellopott 2 gyereküléses drága női kerékpárunk? Pesten is megmondták, hogy Sülysáptól Nagykátáig (valószínűleg) ugyanaz a banda lopja tucatszámra a kerékpárokat…

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here