Újjászerveződött a Nagykáta Futsal

Kedves olvasóink!

Biztosan többen értesültek már róla, hogy 2015. július 1-től ismét futsal (teremlabdarúgás) szakosztállyal bővül Nagykáta város sportélete.

A Kincsem Lovaspark SE Futsal januári Tápiószentmártonba történt költözése óta, rohamléptekben zajlanak a munkálatok a háttérben, hogy szeptembertől ismét futsal csapatért szoríthassunk városunkban. A projekt fokozatosan és jó ütemben halad előre a kitűzött célok felé.

Újra szerveződő szakosztályunk életében július 14-én este egy jól sikerült nyílt válogató edzéssel elindult a szakmai munka, majd a rákövetkező héttől, heti két edzéssel megkezdődött a felkészülés is a következő szezonra. Nagy örömünkre nem csak a városból, de a környező településekről is sok érdeklődő csatlakozott be a közös tréningekbe, ezzel is mélyítve a merítési lehetőségeket a keret jövőbeni kialakításánál.

A vezetőség július 16-án délelőtt benyújtotta a hivatalos nevezési dokumentumokat a 2015/16-os férfi futsal NB II-es bajnokságra. Ezeket az iratokat az MLSZ befogadta és elfogadta a csapat nevezését, így a várhatóan szeptember közepi bajnoki rajtnál már a mi együttesünk is érdekelt lesz!

A szakmai stáb továbbra is várja azokat a lelkes futsal kedvelőket, akik szeretnék magukat kipróbálni, megmérettetni és egy jó közösség berkein belül elsajátítani a sportág elemeit!

Folyamatosan igyekszünk majd mi is beszámolni a szakosztály életéről és munkájáról, de az érdeklődőknek ajánljuk figyelmébe a Nagykáta Futsal hivatalos Facebook csatornáját, ahol naprakész információkkal és hírekkel találkozhatnak, gazdagodhatnak az olvasók.

Szorítsunk együtt a futsal csapat hosszútávú sikeréért!
Hajrá, ‘Káta!

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here