Újabb szép szezont zárhattunk

A múlt hétvégén lezárult a 2013/2014-es szezon számunkra, azaz csak részben, de erről később.

Igen eredményes évet tudhat maga mögött sportegyesületünk. Sikerült az elmúlt évadhoz hasonlóan igen eredményes szezont zárni. Kezdjük lentről. Az U7, U9, U11, a korábbi évekhez hasonlóan az OTP Bank Bozsik-program résztvevőiként róttuk a tornákat, illetve hétről-hétre kerestük a lehetőségeket, hogy további megmérettetéseken vegyünk rész. Idén bekerült a Bozsik-program keretei közé az U13-as korosztály is. Itt is a folyamatos játék jellemezte a hétvégéket.

Az U14, az U18, valamint az U21-es korosztályaink a Pest megyei bajnokságokban voltak érdekeltek, és ami nagyon fontos, hogy mind a hárman éremmel zártak (U15: bronz, U18 és U21: ezüst).

A felnőtt együttes az elmúlt kiíráshoz hasonlóan újfent a második helyen végzett, ezúttal csak az a Pilis tudott jobb teljesítményt nyújtani, aki alig egy hónapja behúzta a Puskás Ferenc Stadionban az Amatőr Kupát (korábban Szabadföld Kupa). Első csapatunk a Pest Megyei Kupában is brillírozott, bejutott a június 8-ai kupa-döntőbe, ahol aztán a jóval esélyesebb Vác magabiztos, 3-0-s sikert aratott, így újabb ezüstéremnek örülhettünk. Ráadásul közel 25 év után kvalifikáltuk magunkat a Magyar Kupa főtáblájára is, ahol igen rangos ellenfeleket fogadhatunk majd,

A nyáron teljesen új alapokra helyezett öregfiú egyletünk is maga mögött hagyta az ügynevezett ,,kalóz” bajnokságot és vezetőségünk a Pest megyei öregfiú bajnokságba nevezte a gárdát. Az átalakított gárda egészen a dobogó legfelső fokáig meg sem állt, aranyéremnek örülhetünk. Ide kapcsolódik, amit írásunk elején olvashattak, hogy még nem záródott le teljesen a szezon. Június 28-án, szombaton sportegyesületünk lesz a házigazdája az öregfiú Bajnokok Tornájának, ahol a Verőce, a Piliscsaba, illetve a selejtezőre kényszerülő Veresegyház – Gödöllő párharc győztese lesz a vendégünk.

Most jöhet a nyári szünet, néhány hét pihenő, aztán mindenki újult erővel vághat neki a a következő szezonnak.

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here