Túl az első felkészülési mérkőzésen

Tegnap este, alakuló gárdánk lejátszotta első felkészülési mérkőzését a szintén NB II-es Magyar Máltai SE Futsal​ csapata ellen.

A találkozó 3×20 percben futó órával zajlott városunk sportcsarnokában.
A kezdés és a mérkőzés első harmada elég álmosra és gyengére sikerült számunkra, a srácok nem kapták el a ritmust, így ellenfelünk meglepve minket gyorsan tetemes előnyre tett szert. Az első szünetig 6 góllal terhelték kapunkat a Máltaiak. Ebben a játékrészben látszott, hogy rengeteget kell még tanulnunk és dolgoznunk.
Rövid pihenőt követően a második harmadra már mi is beszáltunk a mérkőzésbe. A védekezést rendbe tették a fiúk, helyzeteket dolgoztunk ki, de hátrányunkból nem sikerült faragni, sőt a második szünet előtt edzőpartnerünk egy újabb találatot szerzett, így módosítva 0:7-re az addigi állást.
Az utolsó harmadra már mind a két csapat játékosain érezhető volt a fáradtság, akadozott olykor a gépezet és csúsztak az ütemek. Harcosan, gólra törően játszva dolgoztunk az eredmény kozmetikázásán és a becsületgól megszerzésén, mely Heinrich István jól eltalált lövése után nagy nehezen meg is született. Ebben a játékrészben is partnerek tudtunk lenni a játékban, viszont a gyenge helyzetkihasználásunk miatt, végül 1:10-el zártuk a találkozót.

Az első 20 percet leszámítva, olykor jó dolgokat láthattunk, melyek bizakodásra adhatnak okot az elkövetkezendőkben.
Összességében elégedettek lehetünk, hiszen mi a munka és formálódás elején járunk, keressük még a keretünket, szokjuk a ritmust és a futsal lüktetését.

Edzőpartnereinknek köszönjük, hogy segítették felkészülésünket és sok sikert kívánunk a bajnoki pontvadászathoz! Mi pedig építkezünk tovább, munka, munka és még több munka vár a srácokra!
Hajrá ‘Káta!

Felkészülési mérkőzés:
Nagykáta Városi Sportcsarnok​
Nagykáta Futsal – MMSZ SE Futsal 1:10 (0:6, 0:1, 1:3)

Nagykáta: Garamvölgyi, Vaszicsku, Heinrich, Nagy-Szűcs, Antal – Juhász, Mázsás, Kovács, Bori, Nagy, Kalla, Bojtos, Ribai, Czine, Menyhárt. Edző: Györe László.
MMSZ SE: Codreas, Schönauer, Gregus, Szabó, Simon – Gil de Mello Souza, Kolompár, Solti. Vezetőedző: Tóth Keve. Edző: Maka István.

GÓL: Heinrich ill. Schönauer, Souza, Simon (2), Szabó (3), Gregus (3).

Forrás: Nagykáta Futsal

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here