Tóth Imre az új vezetőedzőnk

A Pest megyei II. osztályú Tápiószele kispadjáról sikerült Nagykátára csábítani a Tápió-vidék egyik legrutinosabb és legsokoldalúbb edzőjét, Tóth Imrét, akinek nem titkolt célja, hogy a megyei élvonalban tartsa a Nagykáta SE-t.

 Az elmúlt őszt rengeteg viszontagság után a 15. helyen zárta ,,megye-egyes” alakulatunk. A bajnokságnak még Tóth Istvánnal a kispadon vágtunk neki – a szakember távozása után, a 6. fordulót követően – Györe László vette át ideiglenesen, majd az ideiglenes trénert újabb megbízott edző váltotta Kiss Krisztián személyében, aki az ősz utolsó három bajnokiján dirigálta az alakulatot. Tovább tetézte a klub gondjait, hogy hat labdarúgó a 9. fordulót követően távozott a klubtól. Mint ismert Héger Attilának Györe László és a vezetőség köszönte meg az addigi közös munkát, majd további öt futballista jelezte, hogy nem kívánnak a klubnál maradni.

Tóth Imre kinevezésével egyértelműen a bennmaradást tűzte ki célul a vezetőség. Ennek elősegítéséhez az átigazolási szezonban valószínűleg több új futballista is felfedezhető lesz a Sport utcában. Az első ismerkedő edzésre január 6-án, szerdán került sor, ami megnyitotta a 2016-os tavaszi szezonra való felkészülést.

Sok sikert és nagykátai győzelmekben gazdag szezont kívánunk új vezetőedzőnknek.

MEGOSZTÁS

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here