Tolvajt fogtak Tápiószelén

A Nagykátai Rendőrkapitányságon eljárás indult ismeretlen tettes ellen, aki 2014.07.15-én 21:00 óra és 2014.07.16-án 03:30 óra közötti időben egy tápiószelei lakóház udvarára kerítés átmászás módszerével behatolt, majd az ingatlan nyitott melléképületéből egy elektromos fűszegély nyíró gépet, egy CD lejátszót, valamint egy nagyméretű pizza sütőt eltulajdonított.

Az eljárás során végrehajtott nyomozati cselekmények eredményeképpen 2014.08.18-án a Nagykátai Rendőrkapitányság nyomozói előállították L. János tápiószelei lakost, aki kihallgatása során a bűncselekmény elkövetését beismerte, valamint további 5 db kerékpárról is beszámolt, amelyeket Tápiószele MÁV állomás területéről korábban tulajdonított el. L. János kihallgatása során elmondta továbbá, hogy 2014. év júliusától Tápiószele területén több alkalommal behatolt a Vajda, a Halász és Jászberényi utcákban található lakóingatlanokba, illetve azok melléképületeibe azonban az otthon tartózkodó sértettek többnyire megzavarták tevékenységében.

L. János ellen –szabadon hagyása mellett- a további eljárást a Nagykátai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

MEGOSZTÁS

7 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Nagy Attila A ,,prezentáció,, legyen annak a gondja, aki a hivatásul a rend-őrzését választotta, és a fiz
    etését ezért kapja! Esetleg ha minden elkövetett bűnt büntetés követné!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here