Több baleset is történt

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy kisteherautó egy családi ház udvarán szerda délelőtt Tápiószecsőn, Révai utcában. A járműben nem tartózkodott senki, személyi sérülés nem történt. A helyi önkéntes és a nagykátai hivatásos tűzoltók két vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd hűtötték vissza a felforrósodott fém alkatrészeket.

Fának hajtott egy gépkocsi szerda délután a 31-es főút 54-es kilométerénél, Szentmártonkáta közelében. A balesetben a személyautó sofőrje könnyű sérüléseket szenvedett, őt a mentők kórházba szállították. A nagykátai hivatásos tűzoltók áramtalanították a roncsot, megszüntették az üzemanyagfolyást, majd biztosították a helyszínt.
Foto: BM OKF médiaszerver/PMKI Nagykáta HTP

sag-szecso_167

Négy személyautó ütközött össze szerda kora esti órákban Gyömrőn, a Dózsa György úton. A balesetben két gyermek és egy felnőtt személy könnyű sérüléseket szenvedett, őket a mentők kórházba szállították. A monori hivatásos és a helyi önkéntes tűzoltók áramtalanították a roncsokat, a kifolyt olajat felitatták, majd a helyszínelést követően megszüntették a forgalmi akadályt. Foto: BM OKF médiaszerver/PMKI Monor HTP

img_7194 img_7197 img_7200 img_7201

Szalagkorlátot átszakítva öt méter mély árokba csúszott egy gépkocsi szerda este a 31-es főúton, Maglódnál. A balesetben egy ember súlyos sérüléseket szenvedett, aki a roncsba nem volt beszorulva, a mentők a helyszíni ellátást követően kórházba szállították. A monori hivatásos tűzoltók áramtalanították a roncsot, segédkeztek a mentőszolgálat munkatársainak, majd biztosították a helyszínt.
Foto: BM OKF médiaszerver/PMKI Monor HTP

img_7205 img_7206

MEGOSZTÁS