Tóalmási fiatalok rendőrkézen

A Nagykátai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt G. Attila 21 éves, Cs. Norbert 20 éves és B. Tamás 18 éves tóalmási lakosok, valamint 17 éves és 16 éves társaik ellen.
A rendőrségen egy tóalmási férfi feljelentést tett ismeretlen tettesek ellen, akik 2015. február 19-én a hajnali órákban a tulajdonában lévő ingatlan területéről horgászfelszereléseket és egy kerti traktort tulajdonítottak el.
A nyomozás során beszerzett adatok eredményeként a rendőrök rövid időn belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi fiatalokat, akiket 2015. február 20-án otthonukban elfogtak és előállítottak, majd gyanúsítottként hallgattak ki.
A gyanúsítottak a bűncselekmény elkövetését elismerték. Az eltulajdonított értékek nagy részét a rendőrök az egyikük lakásán megtalálták és lefoglalták.
A tóalmási fiatalok ellen a további eljárást – szabadlábon hagyásuk mellett – a Nagykátai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

MEGOSZTÁS

5 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here