Tízezer doboz zárjegy nélküli cigaretta került elő az autóból

Horváth Tamás r. törzsőrmester, a Nagykátai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának balesethelyszínelője 2015. május 27-én a reggeli órákban Nagykátán, a Jászberényi úton lévő általános iskola előtt található gyalogos- átkelőhely mellett teljesített szolgálatot, amikor arra lett figyelmes, hogy a zebrán nagy sebességgel áthajt egy sötét színű személygépkocsi.

A jármú vezetője figyelmen kívül hagyta, hogy a gyalogos- átkelőhelyen iskolába igyekvő diákok haladtak át és nem adta meg a gyalogosoknak az elsőbbséget, hanem hangjelzéssel és nagy gázzal továbbhajtott.

Horváth Tamás r. törzsőrmester azonnal a gépkocsi után indult, hogy intézkedés alá vonja, azonban a sofőr a hang- és fényjelzés ellenére nem állt meg, hanem nagy sebességgel Farmos irányába haladt. A személyautó vezetője egy útkanyarulatban – feltehetően a nagy sebesség miatt – elveszítette uralmát a jármű felett és az út melletti füves területre hajtott.

Az autóban ülő két személy kiugrott a járműből és elfutott a helyszínről. Horváth Tamás r. törzsőrmester a közeli vasútállomás töltésénél elfogta az egyik személyt, míg társát a balesethelyszínelő segítségére siető rendőrök vonták intézkedés alá a közelben.

Az M. Attila 36 éves és G. József 52 éves kecskeméti lakosok által hátrahagyott gépjárművet a rendőrök átvizsgálták és ennek során közel 10 ezer doboz magyar adójegy nélküli cigarettát találtak.

A két férfit a rendőrök a Nagykátai Rendőrkapitányságra előállították, majd a további intézkedések lefolytatása céljából értesítették a Nemzeti Adó- és Vámhivatal illetékes munkatársait.

20152805101045 20152805101058-2

MEGOSZTÁS

3 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here