Tetten érték a 71 éves tolvajt

A Nagykátai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya eljárást indított lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt B. János 71 éves tápióbicskei lakos ellen.

A Nagykátai Rendőrkapitányság szabadidejét töltő rendőre 2014. május 31-én a nagykátai vasútállomáson észlelte, amint- az általa ismert- 71 éves férfi a kerékpártárolóban nézegeti a bicikliket, és gyanúsan viselkedik. A gyanúsított ezt követően lefeszítette az egyik kerékpárról az azt rögzítő láncot, felült a kétkerekűre és megpróbált távozni.

A bűncselekményt észlelő rendőr szolgálatba helyezte magát és a tápióbicskei férfi után futott, akit a helyszínre segítségül hívott járőrrel közösen elfogott.  A rendőrök B. Jánosnál a ruházatátvizsgálás során egy csavarhúzót találtak.

A férfit a rendőrök előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene a további eljárást a Nagykátai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

MEGOSZTÁS

4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Az én lányom bicaját is a bekamerázott nagykátai kerékpártárolóból lopták el…… hiába mentünk a rendőrségre…… Ennyit a kamerával örzött területről!!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here