Tavasszal is sikerült legyőznünk az Újlengyelt

A Pest megyei II. osztály, Keleti csoportjának 21. fordulójában újabb nehéz feladat, újabb hat pontos találkozó várt ránk. Az összecsapás előtt, az Újlengyel mindössze három ponttal állt mögöttünk. Amennyiben vereséget szenvedünk, nagyon lemaradnánk az élbolytól, győzelem esetén pedig egy újabb riválist sikerülne leszakítani a hátunkról. Tóth Istvánnak ezúttal is két alapemberét nélkülöznie kellett, Szili Zsolt és Szalkai Péter is eltiltását töltötte korábbi kiállításai miatt. Jól kezdtük a mérkőzést, már a 7. minutumban vezetést szereztünk egy jogosan megítélt büntetőből Czakó Gergely révén. Az előny megnyugtatott bennünket, tovább alakítottuk ki a támadásokat, aminek meg is lett az eredménye. A 25. percben Tomkó találatával már is 2–0 ide. A félidőig már nem változott az eredmény.

A második 45 percre változtatás nélkül jöttek ki a csapatok. Tovább rohamoztunk és az egész mérkőzésen agilisan játszó Radovits Viktor is betalált. Ezzel máris 3–0. Nem elégedtünk meg, tovább erőltettük a támadásokat, aztán a 69. percben Czakó Gergely villant újra, amivel már 4–0. Ekkor már mindenki azt hitte eldőlt a találkozó. Innentől kezdve Tóth István lehetőséget adott két ifjúsági játékosunknak, Mózes Dánielnek és Szigedi András Endrének is, akik nem vallottak szégyent. A mérkőzés hajrájára érződött, hogy még a lábakban van a szerdai maratoni kupa-mérkőzés, illetve a négy gólos vezetés is elaltatta a fiúkat, amit a vendégek az utolsó 10 percben szerzett két találattal meg is bosszultak. A vége 4–2 és ezzel az eredménnyel továbbra is a második helyen állunk.

Nagykáta SE – Újlengyel DSE 4–2 (2–0)

Nagykáta, 150 néző. Vezette: Pálinkás I. (Péli Zs., Berta M.)
NAGYKÁTA: Lengyel J. 7 – Czakó II N. 7, Kántor A. 7 (Turóczi Gy. 5, 58. p.), Tomkó Z. 6, Balogh I. 7 – Szekeres Cs. 7 (Mózes D. 0, 75. p.), Radovits V. 6, Hajdú M. 7, Lovasi B. 7 – Komonyi Gy. 6 (Kiss L. 0, 87. p.), Czakó G. 7 (Szigedi E. 0, 70. p.). Edző: Tóth István.
GÓL: Czakó G. (2, az első 11-esből), Tomkó Z., Radovits V., ill. Schuster R.
SÁRGA LAP: Szigedi A., ill. Mészáros L., Demeter L., Schuster R.
TÓTH ISTVÁN: – Megérdemelt győzelmet arattunk egy mezőnyben játszó ellenféllel szemben. Nagyon örülök neki, hogy ezen a héten másodszor is győztesen hagyhattuk el a pályát. Sok sikert kívánok az ellenfélnek, bízunk a hasonló folytatásban.

Láttál valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írd meg nekünk vagy küldj róla fotót, akár névtelenül is: hellokata.hu@gmail.com

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here