Tápiósági Rétes Fesztivál 2015

Idén immár harmadízben kerül megrendezésre a Tápiósági Rétesfesztivál, amely ismét hatalmas versenynek ígérkezik!

Vajon a legfiatalabbak, a férfiak, vagy éppen a szépkorú nyugdíjasok fogják megszerezni a Réteskirály, Réteskirálynő címet?

Május 16-án délelőtt 10 órakor indul a verseny, amelyen egészen 14 óráig lehet készíteni a zsűrizésre szánt réteseket. Lehet édeset és sósat is, nagymama receptje szerint és autodidakta módon is készíteni a réteseket, egy a lényeg! Finom legyen!

A szervezők idén a diós rétest tűzték ki, mint kötelezően elkészítendő ízesítést, így ebben a kategóriában külön lesznek díjazva a versenyzők!
(Nincs meghatározva, hogy édes vagy sós legyen a diós rétes!)

A nap folyamán mindenki hozzájuthat majd a kellő mennyiségű réteshez, csak bírja majd energiával!
Kérjük a kedves vendégeket, hogy ne a versenyzők asztalairól próbálja majd beszerezni magának a rétest! Erre külön lesz kijelölt helyszín, nem is olyan messze a versenyzőktől.

A délután folyamán pedig lazításképpen meg lehet tekinteni a Gézengúz Óvoda fellépését, a tápiószecsői Ofellások néptáncbemutatóját, Vadvirág Hagyományőrző Nyugdíjas Klub műsorát, végig lehet csápolni a ’tilldie project rockkoncertjét, majd körülbelül 21 órától Varró Viktor és a Casino Beatzenekar fog muzsikálni, hogy az utcabáli hangulat teljes legyen!

Mindenkit sok szeretettel várunk!

11126929_445013609009804_8721468932673929185_n

MEGOSZTÁS

2 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here