Tabletek angolórára az Ipariba

A Nagykátai Ipari Szakközépiskola, az eddigi informatikai eszközökkel folytatott, hazai és nemzetközi sikereket elért angol órai projektjei elismeréseként 6 darab tabletet kapott a jászfényszarui Samsung Zrt-től, melyet 2015. augusztus 25-én ünnepélyes keretek közt vehettek át. Az eszközök nagyban fogják segíteni a Tóth Éva angoltanárnő által vezetett projektek további fejlődését. Mindez nem teljesülhetett volna a lelkes és kitartóan dolgozó diákok nélkül, akik példaértékű munkát hoznak létre évről évre és egyre messzebbre viszik az iskola jó hírét.

MEGOSZTÁS

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. A Mátray Gábor iskolának ideje lenne egy honlap. A mai világban ez alap. Ehhez nem kell támogatás,sem pályázat. Itt többek közt az évnyitó időpontját is meg lehetett volna nézni.
    Két ismerősnek is telefonáltam, valamit hallottak, de ők sem tudták pontosan. A 35 fokban elbicikliztünk az alsós iskolához, hogy megnézzük a kapun a kiírást. Nem volt kitéve! Átmentünk a Vásártér u-i részhez, hátha…ott sem volt kiírva! Hihetetlen erőfeszítésbe került volna.
    2015-ben szájról szájra terjednek a hírek, mint száz éve. (Kíváncsiságból megnéztem a Vácit is. Természetesen nem lehet elérni az oldalt)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here