Szerdán újra kupameccs

Az elmúlt szezonbeli kupamenetelés után, ahol az országos főtáblán a Balatonfüred ellen búcsúztunk (0–4) újra kupamérkőzésen lépünk pályára a Tápiószentmárton otthonában.

Az elmúlt kiírásban egészen a Pest megyei döntőig meneteltünk, ahol egy emlékezetes mérkőzésen a Csank János vezette Vác FC aratott felettünk 3–0-s diadalt. Remek szereplésünk okán az idei kiírásban kiemeltként csak az 5. fordulóban kapcsolódunk be a sorozatba, a legjobb 16 együttes között. Ellenfelünk, aki egyben csoportbeli riválisunk is az Aranyszarvas SE-Tápiószentmárton lesz.

Leendő ellenfeleink az első fordulóban Farmoson arattak 8-2-es magabiztos győzelmet. A következő körben a Tápiószele volt a soros “áldozat”. Sokak meglepetésére jutott tovább 2–1-el a ’Szentmárton. A 3. fordulóban már egy “megye-egyes” gárda jutott a Sulyok István dirigálta legényeknek. A Tápiószecső ellen elért 1–1-es döntetlen győzelemmel ért fel. Aztán elérkezett az őszi utolsó forduló, ahol a Tápióság együttese látta vendégül leendő ellenfelünket. A 2–1-s eredmény azt jelentette, hogy Farkas Jánosék már a legjobb 16 között várhatták a tavaszt.

A bajnokságban elég jó formában vannak, hiszen ez idáig két győzelmet és két döntetlent számolhatnak. Az őszi egymás elleni bajnokinkon igazán kiélezett találkozón mindössze egy Radovits góllal voltunk jobbak.

A PM-kupamérkőzések továbbjutási rendje 

Az egyenes kieséses szakaszban egy mérkőzésen dől el a továbbjutás.

Továbbjut a következő játéknapra:

a) a rendes játékidőben győztes csapat;
b) döntetlen esetén, ha különböző bajnoki osztályban szerepelnek a csapatok, akkor az alacsonyabb osztályú csapat;
c) döntetlen esetén, ha azonos bajnoki osztályban szerepelnek a csapatok, akkor a 2×15 perces hosszabbítás után győztes csapat. Ha ekkor is döntetlen az állás, akkor a továbbjutás tizenegyesrúgásokkal dől el a Labdarúgás Játékszabályainak rendelkezései szerint.

Aranyszarvas SE – Nagykáta SE
Tápiószentmárton, 2015. április 8., szerda 16:30

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here