Szerda este kerül sor a bajnoki érmek átadására

A mai napon, 18 órás kezdéssel rendezük meg a Pest megyei II. osztály, Keleti csoportjában a Nagykáta – Törtel bajnoki mérkőzést, melyre egy kis ünnepséggel is készül egyesületün az idei sikereit honorálva.

A félidőben adják át öregfiúcsapatunknak az aranyérmeket, miután a legutóbbi hétvégén a Délkeleti csoportban az Üllőt legyőzve megszereztük a bajnoki címet, illetve az U14-es gárdának az ezüstérmeket, amely a Keleti csoportban az Aranyszarvas SE (Tápiószentmárton) mögött végzett a 2. helyen, és végül de nem utolsó sorban, a mérkőzés után a felnőtt csapat kapja meg aranyérmeit a II. osztály, Keleti csoportjának bajnokaként.

Az érmek átadásában Bukodi Károly, Ócsa város polgármestere és az MLSZ Pest Megyei Társadalmi elnökségének tagja fog közreműködni.

Sipos Hajnalka felvétele 2013. június 11-én készült a nagykátai sportpályán, ahol a 7. Raiker Pest Megyei Kupa-döntője (Dunaharaszti – Nagykőrös 2-2, tizenegyesekkel 1-3) előtt az MLSZ Pest Megyei Társadalmi Elnöksége tartotta soros ülését.

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here