Szerdán tartotta évzáró ünnepségét az MLSZ Pest Megyei Igazgatósága

Szerda délután 17.00 órától tartotta már hagyományossá vált évzáró rendezvényét az MLSZ Pest Megyei Igazgatósága a Megyeháza Dísztermében. Az ünnepségen több kitüntetést is kiosztott az igazgatóság. A rendezvényt az MLSZ Pest megyei igazgatója, Benkő Tamás nyitotta meg, majd a Himnusz hangjai – s alatta a tavalyi évzáró képei – után az idei évben eltávozottakra emlékeztek a megjelentek.

A rengeteg díj közepette egy kis fény egyesületünkre is vetődött, hiszen Hegedűs József elnök urat három alkalommal is a pódiumhoz szólították. Első ízben a klub 100. születésnapja alkalmából vehetett át emlékplakettet Jakab Béla tiszteletbeli elnöktől, majd Mezei Sándor Versenyiroda vezetőtől a 2012/2013-as szezonban az éremtáblázatban elért 4. helyezésért jutalmazták ajándékokkal, oklevéllel.

Harmadízben pedig egy örömteli dolognak tett eleget, ugyanis a 2. Pest Megyei Amatőr Aranylabda-szavazáson a második helyen végzett fiatal középpályásunk, Radovits Viktor. Játékosunk sajnos nem tudott személyesen eleget tenni a díj átvételének, így ezt is Hegedűs József vette át játékosunk nevében.

Az Aranylabda első helyét a turai Less Krisztián, míg a harmadikat az aszódi Oláh Tamás érdemelte ki a Pest megyei szakemberek voksai alapján. Gratulálunk!

Forrás: nagykatase.hu

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here