Szépül a Hétszínvirág Óvoda

Nagykáta Város Képviselő-testülete 2014. február 13-án a 4/2014 (I.I.31) BM. rendelet alapján pályázatot nyújtott be a Városi Napközi Otthonos Óvoda energetikai korszerűsítésére. A rendelet kifejezetten a kötelező önkormányzati feladatot ellátó intézmények fejlesztését és felújítását támogatta.

Esetünkben a pályázat tartalmazta az épület nyílászáróinak cseréjét, hiszen azok nagyon régiek és a használat során a jó záródó képességüket mára már elveszített megvetemedett ajtók, ablakok vannak az óvodában. A fűtés korszerűsítése magában foglalja a radiátorok és a kilyukadt kazán cseréjét, a kazánház teljes felújítását, a hőszigetelési munkálatokat és új külső vakolatot.

A korszerűsítés során ez az épület olyan paraméterekkel fog rendelkezni, amelyek javítják az energetikai jellemzőket, így az uniós elvárásoknak is megfelelő lesz. A Városi Napközi Otthonos Óvoda ezen a pályázaton az elvégzendő felújításra 26.500.000 Ft-ot nyert.

Forrás: Nagykátai Híradó

Láttál valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írd meg nekünk vagy küldj róla fotót, akár névtelenül is: hellokata.hu@gmail.com

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here