Szenzációs győzelem a Sülysáp ellen

Ha pár szóban kellene jellemezni a tegnapi Sülysáp elleni bajnokinkat azok ezek lennének: gyönyörű, napsütéses tavaszi délután, 10 lőtt gól és egy ellenállhatatlan nagykátai együttes.

Nem kezdődött jól számunkra az összecsapás, hiszen már a 9. percben megszerezte a vezetést a vendég együttes. A korai gól ellenére ritka hangokat lehetett hallani a lelátó hazai szektorából: ,,nem baj, majd magukra találnak a fiúk és figyeljétek meg, megfordítják az eredményt!” Nos a ,,lelátó” emberének igaza lett. Alig telt el kettő perc Hajdú Máté remekbeszabott pontrúgása után a labda a hálóban landolt. Ekkor már érződött, ezen a napon nem lehet megállítani a ’kátai csapatot. A 21. percben jött Komonyi és távoli bombája ugyancsak a hálóban landolt. A félidőig még betalált Majzik Bertalan és Lakatos László Balázs is. A szünetre a hazai drukkerek legnagyobb örömére 4–1-el vonulhattak Szalkai Péterék.

A szünetben a vendégek Nagy István helyett Vasadi Róbertet küldték harcba. Nálunk nem volt váltás. Szinte alig lendültek a fiúk játékba, de jött Lakatos és begurította önmaga második, csapata ötödik találatát. Ezen a napon gyakorlatilag, ami kapura ment, azt mind értékesítettük. Ezt tette Szalkai és Czakó Gergely is. A 62. percben aztán 7-1-es vezetésünknél a sülysápi Trabak Máté megkapta második sárga lapját, ami után mehetett zuhanyozni. Az amúgy is összetört Sülysáp emberhátrányba is került. A fórt is gólra váltottuk. Lovasi szerezte meg a Tóth-csapat 8. találatát. Ekkor újból a második sárga lap után, megint csak a kiállítás sorsára jutott megint csak egy sülysápi labdarúgó, Varga László személyében. A 75. percben egy büntetőt is megítélt számunkra a játékvezető, de azt sajnos Kiss Ádám a kapufára lőtte, az ismétlésnél pedig már megszólalt a játékvezető sípja is. A végeredményt, a 9–1-es a 82. percben Majzik Bertalan állította be.

Összességében elmondható, hogy győzelmünk egy percig sem forgott veszélyben, de ekkora különbség alap esetben nincs a két gárda között. Tipikusan az a mérkőzés volt, ahol nekünk minden, ellenfelünknek pedig semmi sem jött össze. A végig egységes csapatunk viselkedett és jelezte, valóban bejelentkezett a bajnoki címért.

Pest megyei II. osztály, Keleti csoport

Nagykáta SE – Sülysáp KSK 9–1 (4–1)

Nagykáta, 170 néző. Vezette: Tamási P. (Berendi T. Cs., Bíró R.)
NAGYKÁTA: Szili Zs. 6 (Lengyel J. 0, 75. p.) – Balogh I. 6, Majzik B. 6, Balla Z. 5, Czakó II N. 7 – Lovasi B. 6 (Szigedi A. E. 0, 71. p.), Hajdú M. 7, Radovits V. 7 (Kiss Á. 0, 62. p.), Szalkai P. 7 – Lakatos L. B. 6 (Czakó G. 6, 49. p.), Komonyi Gy. 6. Edző: Tóth István.
SÜLYSÁP: Barta B. – Ill G., Simon L., Varga L., Mányi Zs. – Trabak M., Trabak Z., Vasadi R. (Nagy I. a szünetben), Berényi Sz. – Szűcs D. (Mázsás M. 0, 69. p.), Szever Á. Játékos-edző: Veres István László.
GÓL: Lakatos L. B. (2), Majzik B. (2), Hajdú M., Komonyi Gy., Czakó G., Szalkai P., Lovasi B., ill. Szűcs D.
SÁRGA LAP: Radovits V., Czakó G., ill. Nagy I.
KIÁLLÍTVA: Trabak M. a 62. percben (a második sárga lap után), Varga L. a 67. percben (a második sárga lap után).
TÓTH ISTVÁN: – Nem játszottunk jól, nem voltunk szemre tetszetősek, de nagyon hatékonyan futballoztunk. Talán sokan nem hiszik el, hogy szerintem az első félidőben ellenfelünk többet birtokolta a labdát. Valójában nincs ekkora különbség a két gárda között. Ezen a napon nekünk minden, a Sülysápnak semmi sem sikerült. További sok sikert kívánok ellenfelünknek a további fordulókra.

A találkozón készült fényképeket IDE kattintva tekinthetik meg, vagy látogassanak el hivatalos facebook oldalunkra.

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here