Súlyosan megsérült egy 34 éves férfi

A nagykátai rendőrök három személyt hallgattak ki gyanúsítottként.

Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Nagykátai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán B. Sándor 40 éves tápiószecsői lakos és társai ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 40 éves férfi 2016. január 30-án 14 óra 45 perc körüli időben Tápiószecső egyik utcájában keveredett szóváltásba egy 34 éves, szintén tápiószecsői férfival, aki a vita közben B. Sándort egy vascsővel a könyökén megütötte, majd a helyszínről elmenekült.

Rövid idő elteltével B. Sándor három társával – egy 19 éves, egy 57 éves és egy 30 éves tápiószecsői lakossal – jelent meg a 34 éves férfi házánál, akit téglával kezdtek dobálni, majd egy csúzlival meglőtték. A 19 éves férfi közben egy fegyverrel vagy annak utánzatával meglőtte a 34 éves férfi egyik szemét, aki ennek következtében kórházi ellátást igénylő sérülést szenvedett. Őt a mentőszolgálat munkatársai szállították el a helyszínről.

A nagykátai járőrök a 40 éves férfit és B. József 57 éves tápiószecsői lakost a helyszínen elfogták és előállították, majd a nyomozók mindkettőjüket gyanúsítottként hallgatták ki.

A 19 éves férfit 2016. január 31-én 1 óra 20 perckor Tápióságon fogták el a rendőrök. A fiatal férfit – előállítását követően – szintén gyanúsítottként hallgatták ki.

Ellenük a további eljárást a Nagykátai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here