Star Wars-filmet forgatott a tápiószentmártoni apuka

A Tápiószentmártonban élő Scheffer János 5 és 7 éves fiai hatalmas Star Wars-rajongók. Régi vágyuk volt, hogy ők is szerepelhessenek egy ilyen filmben, rohamosztagosokkal és más fantasztikus külsőségekkel körülvéve. Édesapjukat a szeretlekmagyarország.hu oldal korábbi cikke ihlette meg, amiben azt mutatták be, milyen lenne a legendás eposz most készülő hetedik része, ha Budapesten játszódna. János ennek láttán elhatározta, hogy ő is elkészíti a maga verzióját, saját lakóhelyükre adaptálva.

A koncepciót a fiúkkal közösen találta ki, a jeleneteket külön ehhez forgattak le, illetve saját korábbi fotóit is felhasználta. A vizuális- és hangeffekteket az internetről szerezte be. Bár nem volt idegen számára a videószerkesztő programok kezelése, így is öt teljes napon át dolgozott éjszakába nyúlóan a különleges meglepetésen.

A 11 perc hosszúságú végeredmény, amely a StarWars Tapio Special Edition címet kapta, január 4-én került fel a youtube-ra. Bár természetesen első ránézésre látszik róla (főleg az effektek kidolgozottságából), hogy nem profi alkotók műve, szerintünk ettől még abszolút vállalható. Elvégre hány apukának jutna eszébe ilyen ajándékot adni a gyerekeinek karácsonyra? Mondanunk se kell, teljesen el voltak tőle bűvölve. Nézzétek meg ti is.

Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here