SMART Interaktív tábla hivatalos átadója az Ipariban

A Ceglédi SZC Nagykátai Ipari Szakközépiskolája és Szakiskolája újabb lépést tett afelé, hogy korszerű, egyre magasabb színvonalú oktatást tudjon nyújtani tanulóinak.  A Steljes Evropa d.o.o., a SMART Magyarországi disztribútora a CSZC Nagykátai Ipari Szakközépiskola és Szakiskola Tóth Éva angol szakos tanárának –  “Példamutató SMART Oktató” – a digitális pedagógia során elért eredményes munkája elismeréseként egy SMART interaktív táblát adományozott. A támogatással a több éve tartó aktív, informatikai eszközökkel támogatott projektmunkánkat ismerték el, és egyben hozzájárultak, hogy a jövőben még sikeresebben és hatékonyabban tudjunk működni.

A cég által 2016. januárjában felszerelt és használatba vett interaktív tábla hivatalos átadójára 2016. március 8-án került sor, Mark Mason a cég európai kereskedelmi igazgatójának három napos magyarországi látogatása során, mely keretében tagintézményünkbe is ellátogatott Velő Józseffel a Steljes magyarországi képviselőjének kíséretében.

Az átadón ünnepségen az iskola helyi vezetése és a digitális pedagógiában jártas kollégák mellett  tiszteletét tette a Ceglédi Szakképzési Centrum főigazgatója, Buncsák Gábor.  Az eseményről Fülöp Hajnalka, a Modern Iskola szakmai portál főszerkesztője tudósított személyesen.

Nem szabad elfelejtenünk, hogy az eszközök önmagukban semmit sem érnek, ha nincs egy mellette motivált és lelkes tanár, aki a mindennapi oktatója munkáját az eszközök használatára építi aktívan bevonva a diákokat.

Ez az elismerés és támogatás egyben a diákok érdeme is,akik már több hete lelkesen használják a táblát.

Köszönjük még egyszer a Steljes Evropa támogatását és jó munkát kívánunk a tanulóinknak 🙂

Tóth Éva

idegen nyelvi munkaközösség-vezető

7f78b056-d42e-4a72-90c7-a23da1eac7f67079ba03-03e7-41d3-a642-a82bb1b815a3 74625fc5-2a3f-4ef0-b292-8273d33d00bf

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here