Sikeresen lezajlott az 1. Középiskolás Sulifoci Bajnokság

Április 10-én, pénteken a Sport utcai sporttelep műfüves pályáján egy új, remélhetőleg hagyományteremtő rendezvényt bonyolított le sportegyesületünk. A város két középiskolája, vagyis a Damjanich János Gimnázium és Mezőgazdasági Szakképző Iskola, valamint a Nagykátai Ipari Szakközép és Szakiskola diákjai mérték össze erejüket egy városi bajnokság keretein belül.

A két középiskola első szóra örült a lehetőségnek és mindenben partnerek voltak. Mi mindenben is? Abban, hogy minden osztály szervezzen egy csapatot és érezzék magukat igazán jól, valódi örömfoci hangulatban. Az intézményekből nem kevesebb, mint 22, azaz huszonkettő csapat nevezett és vett részt az igen jó hangulatú eseményen. Két lány csapat is szerveződött, mind a két iskolából egy-egy.

Az intézményekből a nap folyamán több testnevelő tanár is tiszteletét tette az eseményen és mindenki örömmel nyugtázta, hogy jó körülmények közt, remek színvonalú tornán vesznek részt tanítványaik, akik egy nagy élménnyel gazdagabban térhettek haza. Ez egy olyan nap volt ahol tényleg nem számított az eredmény, igazi grassroots futball volt.

A történeti hűség kedvéért természetesen megemlítjük a Nagykáta SE szervezésében lebonyolított 1. Középiskolás Sulifoci Bajnokság eredményeit is.

Lány kategóriában: 

1. Damjanich János Gimnázium és Mezőgazdasági Szakképző Iskola
2. Nagykátai Ipari Szakközép és Szakiskola csapata

Fiú kategóriában: 

1. MI
2. Berúgtamás
3. Csonka City

Reméljük jövőre hasonló vagy még nagyobb létszámmal és színvonalon tudjuk megrendezni ezt a remek kezdeményezést. Egyesületünk köszönetet mond a két iskola vezetőségének, tanárainak, valamint Dér Attila és Gyüre Pál igazgató uraknak, hogy első pillanattól kezdve minden segítséget megadtak az esemény sikeréhez.

A rendezvénysorozat azonban még nem ér véget, április 24-én a két általános iskola osztályai is megmérettetnek, hogy ott is eldőljön kik a legjobbak.

A rendezvényről rengeteg akciófotó is készült  Zelei Mihály jóvoltából, melyeket ide kattintva érhetnek el.

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here