Sértettek jelentkezését várjuk!

A nagykátai rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

A Nagykátai Rendőrkapitányságon 13060/1098/2018. bűnügyi számon indult eljárás egy fiatalkorú fiú ellen zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A nyomozás jelenlegi adatai szerint a fiú az elmúlt hetek során, jellemzően hajnali 4 és 5 óra közötti időben több alkalommal megjelent a nagykátai vasútállomás környékén lévő utcákban. Ezen alkalmakkor kerékpárral közlekedett és az utcákon gyalogosan közlekedő nőket szólított le, részükre a testalkatukat méltató, valamint szexuális utalásokat tartalmazó kijelentéseket tett.

A nagykátai rendőrök azonosították a fiatalkorú személyt, akit az eljárás során gyanúsítottként hallgattak ki.

A Nagykátai Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki sérelmére a fentiekben ismertetett módon az elmúlt időszakban követtek el hasonló jellegű cselekményt, vagy ilyen cselekmény elkövetését észleli, az jelentkezzen személyesen a Nagykátai Rendőrkapitányságon (2760 Nagykáta, Szabadság tér 17.), vagy hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1/236-2883-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható a 06/80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

MEGOSZTÁS