Segítettek a tápiószelei rendőrök

A rendőrségre 2015. március 24-én 23 óra körüli időben egy látássérült férfi tett bejelentést, aki elmondta, hogy a tápiószelei vasútállomáson tartózkodik és segítséget kér az egyenruhásoktól.

A helyszínre érkező rendőröknek a 30 éves bejelentő elmondta, hogy látássérült és vonattal utazott Budapestről Tápiószelére, de nem tudott kellően tájékozódni, ezért fennmaradt a szerelvényen. A szolnoki vasútállomáson kapott segítséget, így fel tudott szállni egy vonatra, amivel késő este érkezett meg Tápiószelére. A fiatalember elmondta a járőröknek, hogy a sötétedés miatt az állomásról nem tud biztonságosan egyedül hazamenni.

Az egyenruhások a férfit beültették a szolgálati gépkocsiba és otthonába vitték. A helyi férfi megköszönte az intézkedő rendőröknek a segítséget.

Még ugyanezen a napon – a késő esti órákban – a Tápiószelén járőröző rendőrök észlelték, hogy az egyik ingatlan udvarán tűz keletkezett és a felcsapó lángok veszélyeztetik az ott lévő épületeket.

A járőrök a lakók segítségével vödrökkel és locsolótömlővel megkezdték a tűz oltását, valamint a közelben lévő ólak kiürítését.

Rövid időn belül a helyszínre érkezetek a helyi önkéntes tűzoltók és a katasztrófavédelem szakemberei, akiknek sikerült a lángokat megfékezniük. A lakóingatlanban kár nem keletkezett.

MEGOSZTÁS

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Tudnak néha emberiek is lenni… Vajon ezért kapnak valami “jó pontot” a felettesüktől? Vagy csak akkor ha megtorolni kell valamit?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here