Rugdosták és kirabolták társukat a nagykátai diákok

Egy tizenegy és egy tizenkét éves fiú ellen folytat eljárást a Nagykátai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. A gyerekeket azzal gyanúsítják, hogy kirabolták és bántalmazták iskolatársukat.

A két nagykátai fiú az iskola udvarán odament az egyik diákhoz, és félrehívta. Az egyik fiú megszorította a diáktársa karját, a másik pedig a kezével tolta előre a gyereket, akitől pénzt követeltek. A tizenkét éves fiú azt mondta a diáknak, hogy ha nem adja át nekik, amit kérnek, kitekeri a nyakát. Végül miután átkutatta a fiú ruházatát, elvette tőle a zsebpénzét.

A fiút még ezután sem hagyták békén, megvárták a folyosón, egyikük megrugdosta, és további pénzt követeltek tőle.

A két tizenéves az eset után elszaladt a helyszínről, de a nagykátai rendőrök a bejelentést követően elfogták őket. A police.hu azt írja, a 12 éves fiút kihallgatása után bűnügyi őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását, 11 éves társa szabadlábon védekezhet.

Forrás: nol.hu

MEGOSZTÁS

13 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Megérdemli, nem kell bűnözni és akkor nem kerül oda. Ha rajtam múlna akkor a harmadik ilyen után kötelet adnék, aki már ilyen idősen itt tart és az első két eset után sem siekrül megnevelni abból már sosem lesz ember, és nem kár érte, na meg miért várjuk meg, ameddig eljut oda ,hogy gyilkoljon?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here