Revansot vett a Pilis a kupa fiaskóért

Nagy várakozás előzte meg a Pilis és a Nagykáta összecsapását a “megye-kettő” Keleti csoportjának 24. fordulójában. Nem csak az volt a kérdés, hogy amennyiben a Pilis nyer, akkor gyakorlatilag hat fordulóval a vége előtt eldőlt, hogy ők a bajnokok, hanem, hogy az alig három héttel ezelőtti kupa fiaskóért vissza tudnak-e vágni. Nos a mintegy 300 fős publikum is ezt igazolja.

Az első félidei játékunk alapján, akár több góllal is vezethettünk volna, hiszen négy ordító nagy ziccert és egy kapufát is lőttünk, ennek ellenére ahogy ez lenni szokott, megbosszulta magát a sok hiba és az ellenfél jutott vezetéshez.

A második játékrészre sem tudtunk újat mutatni, a Pilis igen, aminek köszönhetően meg is duplázták az előnyüket.

Pilisi LK – Nagykáta SE 2–0 (1–0)

Pilis, 300 néző. Vezette: Szalai Z. (Suscsák J., Szabados B.)
PILIS: Dudás T. 7 – Kurucsai M. 7 (Mezei R. 0, 85. p.), Kinder L. 7, Kerepeszki Z. 7, Vizi D. 8 – Kiss J. 7 (Vernes Zs. 0, 90. p.), Gál Sz. 7, Popon T. 7, Lasán B. 6 (Kovács Z. 0, 79. p.) – Malik G. 7, Marginean C. 7. Edző: Patakfalvi György. NAGYKÁTA: Szili Zs. 7 – Szekeres Cs. 6, Tomkó Z. 6, Lovasi B. 6 (Túróczi Gy. 0, 61. p.), Balogh I. 6 – Szalkai P. 5, Czakó I N. 6, Hajdú M. 6 (Kántor A. 0, 77. p.), Radovits V. 6 – Komonyi Gy. 5, Balla Z. 5 (Czakó II N. 0, 61. p.). Edző: Tóth István.
GÓL: Vizi D., Malik G.
SÁRGA LAP: Malik G., Lasán B., Marginean Ch., ill. Hajdú M., Radovits V.
PATAKFALVI GYÖRGY: – A srácok átérezték a mérkőzés a fontosságát, mindenki odatette magát, és igazi csapatként működtünk. Úgy érzem, hogy a helyzetek alapján megérdemelt a győzelmünk, amihez gratulálok a játékosoknak, a Nagykátának pedig további sok sikert kívánok!
TÓTH ISTVÁN: – Gratulálunk a Pilisnek a bajnoki aranyéremhez, megérdemelték! Az első félidőben kellett volna gólokat szereznünk, ehhez meg is voltak a lehetőségeink, de kihagytuk ezeket. A második játékrészben ellenfelünk lefutballozott minket a pályáról. További sok sikert kívánok nekik a ,,megye-egyben”!

A következő fordulóban a Péteri egylete látogat Nagykátára, ahol mondhatni kötelező a győzelem számunkra, mivel a minket üldöző Tápiógyörgye mindössze egyetlen ponttal van már csak mögöttünk.

Láttál valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írd meg nekünk vagy küldj róla fotót, akár névtelenül is: hellokata.hu@gmail.com

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here