Rendben lezajlott a tegnapi tüntetés

Mint arról mi is beszámoltunk, a tegnap estére szervezett a “Nagykáta nem kér a cigánybűnözésből” jelmondatú tüntetés rendben lezajlott. A rendezvény nyolc órakor kezdődött és alig egy órát tartott. A jelenlévő 2-300 ember előtt felszólalt Szabó Ákos, a HVIM helyi vezetője, valamint  László Attila, a Magyar Önvédelmi Mozgalom elnöke és Incze Béla a HVIM országos alelnöke.

A tüntetés alatt egy erősen ittas személy megpróbálta megrongálni a hangtechnikát, de a rendezők ezt megakadályozták, és átadták a rendőröknek az illetőt. Néhány perccel később azonban a rendőrség épületéből egyenruhások társaságában távozott a szóban forgó személy, majd nemsokkal odébb beültették egy méregdrága Audi anyósülésére, és engedték szabadon távozni – írta a deres.tv beszámolójában. Ezenkívül egyéb hangos szó vagy atrocitás nem történt.

A rendőrség részéről beavatkozás nem történt, de a Készenléti Rendőrség azért hajnalig a városban maradt.

A tüntetés végeztével a tömeg békésen haza ment.

tüntetés2 tüntetés3

MEGOSZTÁS

10 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Ezaz a város ahol mindenki sír kesereg pofázik , hogy elverték a gyereket,ellopták a biciglim, és még sorolhatnánk.és mikor ki kelett volna meni megmutatni menyien vagyunk és mennyire elegűnk van ebböl .inkáb othon kuksoltak .azt gondolván atol megoldodik bármi.nem 2-300 embernek kelett volna kint leni hanem 5- 6000 nek.

 2. sajnos ez Magyarország köztük Nagykáta is mindenki sír de ha kell valamit tenni ellene közömbös vagy gyáva igazi birka .Tisztelet a sajnos kevés kivételnek.Minek kell még történni,hogy felébredjen mindenki és ki merjen állni és vállalni amiben hisz?

 3. Úgy gondoltam írnom kell pár sort mert amit itt olvastam az hazugság engem vittek be a rendőrök
  kitalált váddal nem 5 percig hanem 3 órán át tartottak bent azzal a cím szóval,hogy én meg próbáltam a hangtechikát megrongálni most elmondom nektek erről szó sem volt !
  Én egy szórakozóhelyről tartottam hazafelé és a kreszparkon keresztül mentem !
  A tüntetéshez semmi közöm nem volt és nem is kívántam részt venni csupán csak hazafelé tartottam,
  ekkor a rendőrség előtt 2 civil ruhás rendőr a hónom alá nyúlt és megkértek .hogy menjek velük
  be a kapitányságra én nem ellenkedtem bementem velük!
  és ami ott történt az nem publikus !
  3 órát voltam bent és nem tudom miért!
  akit érdekeknek a részletek nyugodtan írjon privát!
  de az tuti,hogy csalódtam a rendőrségben!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here