Rékasival koncertezik a Republic Gombán

„Ha szereti a Republic zenekart és a kutyákat, jöjjön, és szórakozzon velünk” – olvasható a rendhagyó rendezvény plakátján, amelyen Rékasi Károly pózol az együttes tagjai és a színésznő Kovalik Ágnes társaságában.

Ők rendszeresen énekelnek Republic-slágereket a József Attila Színházban, hiszen az együttes 27 dala hangzik fel a Hattyúdal című színdarabban, de ez lesz az első alkalom, hogy koncerten lépnek színpadra az együttessel.
Sőt ez az április 26-i rendezvény lesz a Republic első hivatalos koncertje, az után, hogy  az együtt töltött évet követően elbúcsúztak Sipos F. Tamástól. Vagyis igen nagy érdeklődésre tarthat majd számot.

– Három éve, még Cipővel együtt lépett fel a Republic az örökbefogadó napunkon, és nagyon megörültünk, hogy idén sem mondtak nemet. Az pedig külön öröm, hogy ismert színészek adják elő ezeket az ismert dalokat – áradozott Kovács Violetta, a Német Juhászkutya Fajtamentés Alapítvány elnöke, aki nagy tömegre számít a gombai Kenyeres téren.

Joggal, hiszen Rékasi Károly mellett az a Magyar Bálint fogja énekelni a közismert dalokat, akit sokan már a Republic-koncertek új közreműködőjeként tartanak számon.

Ezt a pletykát a zenekar nem igazolta vissza, de annyit megtudtunk, hogy Rékasi – aki tegnap nem akart nyilatkozni lapunknak – miként lett a Republic alkalmi vendége, hogyan esett a választás a nem éppen zenés darabjairól ismert színészre.

A Blikk információi szerint a Hattyúdal soron következő bemutatója előtt arról beszélgettek az együttes tagjai a József Attila Színház társalgójában, hogy ismét el kellene vállalniuk a jótékonysági koncertet. Ezt meghallva a színészek egymás után ajánlkoztak.

Úgy tudjuk, Rékasi Károly az elsők között csatlakozott hozzájuk, és több dalt fog énekelni a Republic idei első koncertjén.

Láttál valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írd meg nekünk vagy küldj róla fotót, akár névtelenül is: hellokata.hu@gmail.com

Gyorsan szeretnél értesülni Nagykáta és térség híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here