Rejtély, miért halt meg a kétéves Kíra

Pénteken éjszaka halt bele brutális sérüléseibe a budapesti Heim Pál gyerekkórházban az a kétéves kislány, akit még szerda este vittek be a mentők Tápiószeléről. Az, hogy mi történt Tápiószelén, a Nagy Lajos körúti családi házában, egyelőre rejtély. – írja a Blikk.
Kíra édesanyja, Anikó korábban elvált két kislánya apjától, a tápiószelei házban már új kedvesével élt, akivel közös gyermekük is született. A rendezett épületben a tragédia idején csak a nevelőapa volt, ő azt állította, hogy édesgyermekével a szobában volt, amikor egy csattanást hallott. Szerinte Kíra a konyhaasztalról esett fejre. A férfi állításának ugyanakkor nem feleltek meg az orvosok által tapasztalt sérülések. A gyermek a Vasárnapi Blikk információi szerint alultáplált volt, és korábbi sérülések, verésnyomok is látszottak testén.
– Ez a nő nem nagyon törődött a gyermekeivel. Legalábbis az előző házasságából születettekkel. Mi korábban összejártunk velük, a volt férj, Sebastián nem egyszer jött a kislányokhoz, s az autójának a csomagtartója tele volt étellel. Azt mondta, azért viszi, mert különben nem esznek rendesen a gyerekek – mesélte a lapnak az egyik szomszéd.

Kíra édesanyja pénteken este a facebookon üzent.
– Kérek szépen mindenkit, hogy most hadd gyászoljak, a sok szennyet ne terjesszék. Amint kiderül az igazság, mindenkit tájékoztatok, most csak találgatások vannak – írta.

A rendőrség ismeretlen tettes ellen nyomoz halált okozó súlyos testi sértés miatt, az ügyben senkit sem hallgattak ki gyanúsítottként. Egyelőre igazságügyi orvos szakértői véleményre várnak, mivel a történetben egyedül a nő jelenlegi élettársa elmondásai állnak rendelkezésre.

Az előzmények szerint, olyan brutálisan megverték a kétéves kislányt, hogy a mentőknek újra kellett éleszteni – az esetről először a velvet.hu számolt be. A gyereket szerdán vitték a mentők a Pest megyei településről a budapesti Heim Pál Kórházba, súlyos agykárosodással. A rendőrség akkor csak annyit közölt, hogy ismeretlen tettes ellen folytatnak eljárást.

 

MEGOSZTÁS

5 HOZZÁSZÓLÁS

  1. te csak hallgass te is sáros vagy a pulyádat le forráztátok aztán kimagyaráztátok.Te jobb ha csendben maradsz!Nálatok is lehetne találni dolgokat böven nem anya az ilyen!!!

  2. Mocskos férgek! Persze most hazudoznak, lökik a süket dumát, hogy mentsék azt a tetves bőrüket. Mocskos aljas utolsó tetvek! Remélem mindkettőt halálra kínozzák a sitten! Szegény, drága pici gyermekek, hogy képesek “emberek” velük így bánni ? Én ezt nem tudom elfogadni, felfogni! Mi a büdös francnak kellett ennek a mocskos kurvának egyáltalán gyerek? Köttette volna el magát, a nyakára pedig erős hurkot kellett volna! A zsák meg a foltja szépen egymásra találtak, meg kell hagyni! Undorító pár!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here