Rablás Sülysápon

A Monori Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya eljárást folytatott rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt T. Dezső 40 éves sülysápi és M. Gusztáv 37 éves gyömrői lakos ellen.

A jelenlegi adatok szerint a két férfi 2009. július 30-án egy sülysápi vendéglátóhelyen együtt italozott a sértettel, akivel hajnalban együtt indultak el a gyanúsítottak egyikének lakására. A Dányi úton T. Dezső és társa bántalmazni kezdte a sértettet, megfenyegették és értékei átadására szólították fel. A bántalmazott férfi átadta a nála lévő készpénzt, de gyanúsítottak további értékeket követeltek. Ennek során egy késsel megsebesítették a sértettet, kitépték a nyakából az ezüst nyakláncát és távoztak a helyszínről.

A rendőrök azonnal megkezdték az adatgyűjtést, melynek eredményeként azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 37 éves férfit és társát, akiket néhány órán belül – T. Dezső sülysápi lakásán – elfogtak. A két férfit – előállításukat követően – a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki és mindkettőjüket őrizetbe vették. A Monori Járásbíróság 2009. július 31-én elrendelte a gyanúsítottak előzetes letartóztatását.

A T. Dezső és M. Gusztáv ellen folytatott eljárást a nyomozóhatóság a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészség részére.

MEGOSZTÁS

2 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here