Pest megyei kupavasárnap lesz Monoron

Június 8-án, vasárnap kora délután veszi kezdetét az MLSZ Pest Megyei Igazgatóság 2014-es kupanapja. A félnapos rendezvényre mindössze 500,- forintért válthatnak jegyet az érdeklődők, s cserébe gyerektornát, majd a női, végül a férfi kupadöntőt tekinthetik meg, emellett a tikettek tulajdonosai két tombolahúzáson is részt vehetnek. Az eseménynek Monor, és annak minden igényt kielégítő, két öltözőépülettel és fedett lelátóval rendelkező stadionja ad otthont, amelyen szakértőként foglal majd helyet Várhidi Péter egykori szövetségi kapitány.

A részletes program:

13:15-től 14:50-ig: 1. Sportszelet Pest Megyei U14-es Mini Kupa (résztvevők: Dabas-Gyón FC, Monori SE, Nagykáta SE, Vác VLSE)
15:00-től: Dabas-Gyón FC – Hevesi DFC 2. Football Factor Pest Megyei Női Kupa-döntő A női döntő szünetében, 15:45-kor: az 1. Sportszelet Pest Megyei Mini Kupa eredményhirdetése, a csapatok és a legjobb labdarúgók díjazása;
15:55-kor: tombolasorsolás (első húzás)
17:00-kor: az MLSZ PMI grassroots szervezői tanfolyamán végzett hallgatók okleveleinek átadása
17:10-kor: a Nagykáta SE öregfiúcsapat aranyérmeinek átadása
17:20-kor: a csapatok bevonulása, összeállítások, Himnusz
17:30-tól: Nagykáta SE – Vác FC – 8. Raiker Pest Megyei Kupa-döntő A férfi döntő szünetében,
18:15-kor: a 2. Football Factor Pest Megyei Női Kupa eredményhirdetése, a csapatok és a legjobb labdarúgók díjazása; 18:25-kor: tombolasorsolás (második húzás)
A döntő után ünnepélyes díjátadásra kerül sor.

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here