Perverz a vonaton – olvasóink segítségét kérjük!

Olvasónktól kaptunk egy felháborító levelet, miszerint február 28-án a 15:15-ös Budapest – Szolnok között közlekedő zónázó vonaton lányával utazott Nagykátára. Amikor egy ismeretlen, egyébként kulturáltnak tűnő férfi ült le a másik sorba, velük szemben. Nem sok idő múlva a férfi elővette nemiszervét és elkezdett maszturbálni, miközben olvasónk kislányát nézte. Az eset után rögtön szóltak a kalauznak aki ahelyett, hogy rendőrt hívott volna, lezavarta a vonatról ezt a perverzt. Ezt követően megtették a feljelentést ismeretlen elkövető ellen, de kérik az olvasóink segítségét is, hátha valaki felismeri az említett személyt. A fényképet a sértett kislány készítette, hogy a feljelentést megtehessék, de annyira felzaklatta a dolog, hogy oda sem mert nézni miközben fotózott.

Ha valaki bármilyen információval tud segíteni az jelezze a rendőrségen vagy írjon nekünk és mi továbbítjuk az illetékesek felé.

Szerk1: Azóta több olvasónk is jelezte, hogy került már hasonló helyzetbe ezzel az emberrel. Valamint annyit lehet tudni, hogy Sülysápon száll le és onnan busszal megy tovább.

Szerk2: Az anyuka levele miután cikkünk megjelent – Üdv! Először is meg szeretném köszönni, hogy írtak egy cikket a kislányommal történt sajnálatos esetről a vonaton. Csak azt szeretném kérni, ha lehet ilyet, hogy javítsák ki annyiban, hogy a kislány egyedül utazott, mert sorba jönnek a támadó bántó kommentek, hogy a kislány miket fényképez, a szülök miért engedték neki, milyen szülők vagyunk…és hasonló sokkal sértőbb írományok.

A történet a következő: A kislányom felszált a keletibe, leült, majd jött ez az ember, leült vele szemben, elkezdte nézni, elővette a micsodáját, és maszturbálni kezdett. A kislányom nézett ki a vonatablakon, és próbált úgy csinálni egy fényképet az emberről, hogy oda sem nézett. Sem kíváncsi nem volt rá, és félt is tőle. A kép sajnos azért sikerült így. Ekkor még senki nem volt a kabinban. Majd egyszer csak felszállt a kalauz, és rászólt az emberre, hogy maga meg mit csinál, és leszállította a vonatról. de mégegyszer köszönöm a cikket, mert azóta sok ember jelentkezett, aki már találkozott ezzel az emberrel, és talán a rendőrség is nyomon van már a megosztásoknak köszönhetően.

perverz

MEGOSZTÁS

31 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Ėn is ės rajtam kivūl nagyon sokan làttåk màr őt ės rajta kivūl van mėg kettő!Hårman vannak!Àlltalåban ami a keletiből indul zònàzi 18-17-kor azon a vonaton vannak ės Sūlysàpon szàllnak le!Felvàltva utaznak!Mùltkor kėt ūlėssel csinàlta !Baràtnőmmel utaztam mikor szòlt a baràtnőm nėzd a Köcsögöt!Minket nėzet ės közben csinàlta majd felakart venni minket telora ekkor baràtnőm hivta a rendőr baràtjàt ės azt mondta csak akkor tudnak valamit tenni ha pl.felvesszūk kameràval ez tàrgyi bizonyìtėk ellene!De nem voltunk rà kėpesek,igy baràtnöm elzavarta!Csak közlöm fėrfiak is voltak a vonaton!Mondanom se kell ilyenkor mit csinàl egy pasi?A pasik àtlaga?Semmit!Rendöröknek ės kalauzoknak is szóltunk nem egyszer;de srnki nem csinàl semmit!Szóval?Most fog valami törtėnni?Mert a vonaton gyerekek is utaznak ugyebàr!?????

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here