Pásztóra járt rabolni a nagykátai férfi

A Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy rendbeli lopás bűntett és négy rendbeli lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást K.  István 33 éves nagykátai lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2014. július 28. és július 31. közötti időszakban Pásztó belterületén, összesen öt családi ház bekerített udvarára bement. Az ingatlanok melléképületeibe, nyári konyhába és pincébe, illetve egy garázsba a nyitott ajtón keresztül, valamint egy másik garázsba az ajtón lévő lakat lefeszítésével behatolt. A helyiségekből kézi szerszámgépeket, többek között láncfűrészt, körfűrészt, szalagcsiszolót, valamint élelmiszert, szeszes italt és ruhaneműket tulajdonított el nagy értékben.

A rendőrök a 33 éves férfit 2015. január 9-én elfogták, az eltulajdonított értékek egy részét felkutatták, és lefoglalták. K. Istvánt a rendőrkapitányságra történő előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és az illetékes ügyészségen kezdeményezték előzetes letartóztatását, melyet a bíróság 2015. január 12-én elrendelt.

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here