Pár nap alatt háromszor kapták el a rendőrök

A Nagykátai Rendőrkapitányság járőrei 2016. február 14-én az éjszaki órákban Nagykáta egyik utcájában intézkedés alá vontak egy személyautót, melyről az ellenőrzés során kiderült, hogy a rajta lévő rendszám eredetileg egy másik személygépkocsira lett kiadva, valamint a 19 éves nagykátai sofőr nem rendelkezik vezetői engedéllyel. A rendőrök a jármű átvizsgálása során kábítószergyanús anyagot találtak, melyet lefoglaltak.

Az ügyben egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett, valamint kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás Ö. Bence ellen, akit a rendszám eltávolítása kapcsán elkövetett bűncselekmény miatt gyanúsítottként hallgattak ki. A lefoglalt kábítószergyanús anyagot a nyomozás során igazságügyi szakértő vizsgálja.

Másnap – 2016. február 15-én a délutáni órákban – Nagykáta, Dózsa György úton a rendőrjárőr felfigyelt egy rendszám nélkül közlekedő gépkocsira, melyet intézkedés alá akart vonni, azonban a jármű vezetője a rendőri jelzés ellenére nem állt meg és nagy sebességgel elhajtott, majd elveszítette uralmát az autó irányítása felett és nekiütközött egy másik, parkoló személygépkocsinak. A vezető a helyszínről elmenekült, azonban az autóban utazott az egy nappal korábban gyanúsítottként kihallgatott 19 éves férfi, valamint egy 29 éves nagykátai lakos, akiknek az elszámoltatása megtörtént.

Ezt követően, 2016. február 18-án a kora délutáni órákban a rendszám nélkül közlekedő autó újra feltűnt Nagykátán, melyet a szolgálatban lévő járőrök megállítottak. A rendőrök megállapították, hogy a sofőr, egy 19 éves nagykátai fiatal nem rendelkezik vezetői engedéllyel.

A rendszám nélkül közlekedő jármű anyagi káros balesetét és a vezetői engedély nélküli vezetést a Nagykátai Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

MEGOSZTÁS

8 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Úgy gondolom ez a jelenség napi szinten észlelhető, már mint a jogosítvány nélküli vezetés. Vagy valahonnan szerzett jogosítvány. Nem lenne baj ha valaki vizsgálódna, hol szereznek vezetői engedélyt, én nem nagyon látott még oktatóautóban vezetni tanuló kissebséget!

  2. De Marton úr ,kétséges lehet az ön gépjárműjen a müszaki vizsga mert régen csak a kissebbségnek vizsgáztatott olyan járműveket,amelyek szinte méhbe valók voltak,de még ma is tevékenykedik ebbe az úgy mond bróker szakmában!ja hogy önt fedi a politikai hovatartozása meg a mééély magyar érzés

  3. László, nem tartozom magyarázattal de be lehet rendelni az autóimat műszaki vizsgára, állapotuk kifogástalan. Vizsgáztattam mindenkinek hovátartozásától függetlenül, tudni illik számomra két fajta ember van jó és rossz. Politikai hovátartozásom mögé soha nem bújtam és nem is fogok. Azt meg, hogy magyar vagyok, büszkén vállalom.

  4. Én úgy látom hogy ha az el követőnek lettvolna jogosítványa akkor is elkővetett egy két bűncselekményt,olvassa el a cikket,nem említették hogy kissebségi származású,de ön egyből azzal érvel hogy nem sűrűn lát kissebbséget tanuló autóba,mi ez ha nem szegregáció??

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here